Nejste přihlášen/a.
0x
Zkuste popsat, jaký máte problém, páč nopovka ani kačírek tam není nutný, pokud máte hydroizolace OK.
No právě nevím jak se to řeší. Kolem celého domu jsem dal z důvodu odvětrávání nopovku (hydroizolaci tam mám, šak je na fotce i vidět -nad nopovou fólií), ale bylo mi sděleno, že by se zámková dlažba rozjíděla, když se dá k nopovce. Kačírek je kolem terasy samozřejmě nesmysl.
Už je hotovo, ale stejně se zeptám.Proč odvětrávat základy? Čemu by to mělo pomoci? Jak a kudy se dostane vzduch dolů, aby mohl odvětrat základ a vystoupat nahoru?
Jenyku, on nepotřebuje odvětrávat základy, je to zbytečné, jak správně píšete, ale jen mu to někdo poradil, aby si prodražil stavbu, zbytečnými investicemi a zbytečnou prací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.