Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, trubky od radiátorů natírat i s "provázky" viz photo? Provázek je mazlavý, takže nevím, zda je to dobrý nápad..? Natřít včetně celé části za provázkem až k radiátoru?
Dobrý den, mám vyzkoušené, že barva určená k nátěru topení dobře drží i na tom "provázku", tak to natírejte klidně po celé délce. Zdravím!
Jinak předpokládám, že nátěry topení necháte až po dokončení stavebních prací (podle obrázku se zdá, že nemáte ještě hotovo). Trubky potom očistíte a odmastíte - a i ten "provázek" už bude suchý. Natírejte až v době. kdy se už nebude tolik "stavebně" prášit.
holba - jo, už to vidím. Já jsem obrázek špatně vyhodnotil (viděl jsem cihly a ono je to dřevo).
Zdravím, co se týče těsnící šňůry ( nikoliv konopí) tu už bylo řečeno.( oškrábat plátkem pilky na kov , neopalovat) Jenom bych z mé praxe radil si po zatopení ohlídat to topenářské šroubení popřípadě dát pod něj preventivně misku. Ve velké většině případů se stává , že po zatopení díky tepelné roztažnosti prokapává. Za tepla dotáhnout - chytit klíčem kontra a bude to dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.