Nejste přihlášen/a.
2x
Dobrý den, mám vyzkoušené, že barva určená k nátěru topení dobře drží i na tom "provázku", tak to natírejte klidně po celé délce. Zdravím!
doplněno 20.06.18 16:27:
Jinak předpokládám, že nátěry topení necháte až po dokončení stavebních prací (podle obrázku se zdá, že nemáte ještě hotovo). Trubky potom očistíte a odmastíte - a i ten "provázek" už bude suchý. Natírejte až v době. kdy se už nebude tolik "stavebně" prášit.
doplněno 20.06.18 18:06:
holba - jo, už to vidím. Já jsem obrázek špatně vyhodnotil (viděl jsem cihly a ono je to dřevo).
2x
Zdravím, co se týče těsnící šňůry ( nikoliv konopí) tu už bylo řečeno.( oškrábat plátkem pilky na kov , neopalovat) Jenom bych z mé praxe radil si po zatopení ohlídat to topenářské šroubení popřípadě dát pod něj preventivně misku. Ve velké většině případů se stává , že po zatopení díky tepelné roztažnosti prokapává. Za tepla dotáhnout - chytit klíčem kontra a bude to dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.