Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láhev od piva a červy?

Od: charger® odpovědí: 9 změna:
Zdar nasel jsem v garáži po tátovi xd když jsem uklízel starou láhev. Nevíte z jakého to muže byt roku? To už se asi ani nevyrábí xdd
A druha otázka v base na nářadí jsem nasel tyhle červy nebo kukly? Co to je? :D

Láhev od piva a červy?
Láhev od piva a červy? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

A červi? To jsou už dávno opuštěné kukly nějaké mouchy nebo snad motýlka?

hodnocení

1x

Vypadá to jako prázdné muší kukly.

---------------------------

mrk.cz/...

hodnocení

prosim fakt nikdo nevite?

hodnocení

0x

Ad 1-to pivo se nevyrábí ale stále se vaří a prodává se jen s jinou etiketou.

Ad 2 -za svůj život jsem viděl dost těchto prázdných kukel ale z čeho jsou?Nevím nikdy mne nezajímalo!

hodnocení

Mé by zajimalo od čeho :) zrovna v base na nářadí xdd to pivo nevíte z jakého roku to muže byt

Nwn zas takový znalec piva nejsem a již vůbec ne Kozla .Ale zkuste gůglit ,třeba stránku Velkopopovického pivovaru možná by se tam dalo něco najít.Dle lahvesi myslím,že je to již současná euroláhev, na které se přecházelo někdy koncem 80let

hodnocení

Díky a ty červy je co?
liska5

To jsou nejspíš opuštěné kukly nějakého mola?

diesel - Taky nejsem znalec piva, ale Kozla si občas kupuju. Tuhle vinětu jsem na něm nikdy neviděl, takže moc mladá ta flaška asi nebude. Ale je fakt, že Kozla 11 moc neznám. Škoda, že není na fotce celá, možná by napověděl tvar hrdla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]