Zdar nasel jsem v garáži po tátovi xd když jsem uklízel starou láhev. Nevíte z jakého to muže byt roku? To už se asi ani nevyrábí xdd A druha otázka v base na nářadí jsem nasel tyhle červy nebo kukly? Co to je? :D
Nwn zas takový znalec piva nejsem a již vůbec ne Kozla .Ale zkuste gůglit ,třeba stránku Velkopopovického pivovaru možná by se tam dalo něco najít.Dle lahvesi myslím,že je to již současná euroláhev, na které se přecházelo někdy koncem 80let
diesel - Taky nejsem znalec piva, ale Kozla si občas kupuju. Tuhle vinětu jsem na něm nikdy neviděl, takže moc mladá ta flaška asi nebude. Ale je fakt, že Kozla 11 moc neznám. Škoda, že není na fotce celá, možná by napověděl tvar hrdla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.