Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojitý polštář Meradiso z Lidlu

Od: jir* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nedaří se mi vygooglit tento polštářek koupený před dvěm lety v Lidlu, moc vyhovuje a potřeboval bych ještě jeden, nemá někdo.

Dvojitý polštář Meradiso z Lidlu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Asi to byla kdysi nějaká jednorázová akce specielně pouze pro Lidl.

Neuvažoval byste o vyrobení stejného polštáře na zakázku u čalouníka?

jir*
hodnocení

přiznám se nenapadlo, zkusím, ale obávám se použité výplně.

pohanka*

Pokud budete tenhle polštář rušit, tak ho může rozpárnout a zjistit, co v něm je. Čalouník již bude vědět, jenom koukne.

Když ho nebudete chtít kuchat, tak čalouník odhadne, podle pohmatu, co by Vám mohl podobného nabídnout. Bude záležet na Vašem pocitu, jaký materiál zvolíte. Třeba budete ještě lepší výběr.

Zkusila jsem se podívat na potřeby pro čalouníky a mají v nabídce různé druhy molitanů. Je to podle použití, podle zátěže, tedy i tvrdost. Molitanové pěny, PUR pěny, studené pěny, molitanové drtě. U každé desky mají napsáno, na co je vhodná. Takže dobrý čalouník pomačká, odhadne a pokud bude mít na skladě, tak Vám dá kousek /nebo celou desku/ na pohmat, abyste si porovnal a odsouhlasil.

Nemyslím si, že z Lidlu bude nějaký extra materiál, ale je potřeba zvolit stejnou tuhost, tvrdost, pružnost.

Dívala jsem se na www.calounickymat/... → produkty → molitanové pěny

hodnocení

0x
jir*
hodnocení

zkoušel jsem zde hledat, ale jsou to jiné výrobky.

nicky
hodnocení

0x
jir*
hodnocení

Díky, zde jsem hledal, ale není to ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]