Hezký den, náš plastový zapuštěný bazén začal téct a nejsme schopni zjistit,kde. S ohledem na jeho stáří a předpokládanou cenu opravy plus stavební práce jsme se rozhodli na podzim bazén zrušit. Zbude po něm 1,5 metru hluboká jáma o rozměrech 6x4 metry s betonovou deskou. Nový bazén už nechceme,jenže nevíme,co s tou dírou.Je uprostřed zahrady,kolem dokola 2,5 metru vysoké thuje.Idealni místo na relax.Ale co místo díry? Zasypat hlínou nelze,není přístup.A vozit hlínu na kolečkách,no,až poslední řešení. Nemáte někdo nějakou myšlenku,nápad? Moc díky
Altánek, podlaha na trámkách... Časem se tam může udělat i propadlo na tchýni. Jinak pod altánkem by šel i sklípek (strop tepelně izolovat).. Nebo jen terasa...
My máme v místě bývalého bazénu kůlnu, ale byl to bazén betonový (kolaudace cca 1945), s plnohodnotnými vstupními schody, tedy stačilo doplnit něco málo výšky stěny a střechu. Ale pro Vás to asi nebude vhodné řešení .
Sousedé řešili to samé. Z jedné strany vyrvali plot a navozili tam materiál. Takže museli znovu obnovit plot, podezdívku, chodníček, okrasný záhon, trávník...doslova půl zahrady. Už to není poznat a bazén mají znovu. Ale nad zemí. M.
Protiatomový kryt pro ochranu svých životů! Ale né, já bych to využil na zahradní jezírko, uprostřed jezírka bych udělal skalku a navedl malé hadičky pod kameny na skalce, aby se neustále přečerpávala voda přes nějakou menší vodní pumpu... Vypadalo by to hezky jako vodopád
Tohle musím taky odmítnout protože vím,s jakými problémy se potýkal svagr,když ho taky napadlo zbudovat jezírko. Ale děkuji i Vám. Obávám se,že žádné přijatelné řešení neexistuje.
Skleník? Částečně zavést , dát fólii a udělat jezírko. .A nebo zachránit bazén tím , že se tam dá fólie. ... Já jsem bazén - díra 6,5 x 3,5 m kopal ručně a vyvážel na kolečkách přes 20m . Pozval jsem kamarády a za den bylo hotovo. 13 nákladních aut. Zavážení je jednodužší.
Tak relax na lehátkách v díře - nudistickej . Podle zdí skalku a popínavky... Napadají mne spíš absurdnosti, jako chovat tam na malém množství vody kačenky nebo jiné zvíře. Nebo to komplet zakrýt polykarbonátem a mít to jako skleník např. na citrusy v nádobách, nebo z toho udělat pěstírnu hlívy či žampionů,či kompostárnu. Nebo nějaké sportoviště...Mně by už dělaly starosti i ty tůje.
liska5
Nebo si dovnitř dejte malý nafukovací bazén /na koberec/ a ještě budete mít kolem prostor na lehátka. Do rohů nějaké keře v nádobách, ať to vypadá rekreačně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.