Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení bytových doplňků

Od: koumak odpovědí: 9 změna:

Doporučte vhodné bytové doplňky a/nebo obchod s vhodnými bytovými doplňky k nábytku, vitrínky viz foto. Díky.

Doporučení bytových doplňků

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud chcete zařídit pokoj rychle a v retro stylu, zadejte to bytovému architektovi. Určitě to bude pěkné, jen není jisté, jestli se vám tam bude opravdu dobře bydlet. Jinak bych doporučila, abyste sami zvážili koberec s perským vzorem, na stěnu obraz(y) s květinovým nebo ovocným zátiším, do vitríny nějaké broušené sklo, starý porcelánový servis, nějaké nádobí z alpaky. V antikvariátu by se jistě našlo pár knih ve zlacené vazbě. Ale je otázka, jestli byste ty staré věci opravdu používali. Kompromis mezi vzhledem a účelností si musíte stanovit sám.

Ale rozhodně to chce vzrostlé pokojové květiny. Třeba takovou monsteru tam přímo vidím :).

Koumáku, odkud jste? Mohla bych vám přenechat kus monstery na zasazení. Už mi leze do stropu a budu ji muset kus uříznout. Je škoda hodit ji do popelnice, když by mohla založit novou rostlinu. Fotka je z loňska. Ještě porostla. *zed*Co se to stalo? Fotku mám uloženou správně!

Doporučení bytových doplňků #2
sebod*

Teda babčo, takhle výstavní kousek se vidí málokdy

Sebod, tahle naprosto nenáročná rostlina má nejméně 50 let. Jednou za několik let jí ufiknu kus vršků a založím novou rostlinu a tu starou, když nikdo nechce kus, vyhodím. A když doroste do stropu, kus jí uříznu. A tak stále dokola. Takže je stále mladá, stará. V podstatě jí stačí necelý m² a tolik parády.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, z dotazu není jasné, jaké doplňky si žádáte (užitkové nebo okrasné) a jestli např. další drobný nábytek, sošky, obrazy nebo třeba osvětlení. No, podívejte se viz odkaz (na můj návrh) a třeba si v tom celém obchodě něco vyberete. Zdravím!

marioneta.cz/...

hodnocení

2x

Chcete tento nábytek prodat nebo zaplnit? *hej*

doplněno 12.06.18 10:21:

Doplňky do tohohle typu nábytku naleznete pouze v bazarech. A musím vám říci, že je to někdy velká paráda, co tam je k prodeji. Anebo ve starožitnictvích a v antikvariátech. Něco moderního by se vůbec nehodilo.

koumak
12.06.18 10:14
hodnocení

Zaplnit

sebod*
hodnocení

0x

Tak nejdříve k nábytku. Ten je teda božíííí ! *ua*. Fakt pěkný kousky. Jen nepodlehněte modnímu trendu natírání a patinování *bum*Určitě květiny, jak radí Bimbam. Nějakou pořádnou (kolikrát najdete velké rostliny "za odvoz" třeba na FB). S tím bytovým architektem už tak nesouhlasím. Sice to bude "vystajlovaný". ale nebude to nesjspíš sedět k vám všem v rodině. Já bych ani nešla cestou starožitných předmětů ( to pouze v případě, že se Vám takové věci líbí). Navíc ne každý kvalitní starožitný kousek se bude k tomu Vašemu nábytku "hodit". Já bych dále to, co mám ráda, na co se chci koukat každý den. Dala bych pár vzpomínek na dovolenou (mušle, kameny), obrázek od dětí nebo fotku rodiny. A potom klidně současnou keramiku, kvalitní výtvory ze dřeva, skla atd. Mně ten pokoj strašně připomíná jih Evropy - Itálii, Španělsko. Takže já bych tam měla něco "odtamtud" :-D. Ale já tahla místa miluji, takže to je moje*srdce* záležitost.

Ono také záleží na tom, jestli si můžete dovolit zaplnit všechen nábytek "blbůstkami", nebo jestli tam budete muset dát i věci potřebné v domácnosti. To bych tam potom viděla různé pletené koše, světlé, přírodní barvy.

m123*
hodnocení

0x

Já tam vidím doplňky s motivy lučního kvítí nebo levandule :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]