Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte, prosím, někdo, jak odstranit skvrny od pracího prášku na zimní bundě? Zkoušela jsem ji znovu vyprat bez pracího prášku, ale skvrny na bundě zůstaly.
Děkuji za rady. Tereza
Jsou-li skvrny světlejší, tak to vypadá ,že se odbarvily a to už by dolů nešlo. Nepoužila jste prášek s bělícími ůčinky?
Samotný prací prášek by se při následujícím praní určitě vypral.Těžko posoudit bez toho, aniž bych skvrnu viděla.Může se jednat o odbarvení, ale mohlo by ji způsobit i něco zapomenutého třeba v kapse. Já jsem si na tričku udělala skvrnu tím,že jsem ho omylem vyprala s listem ze stromu . Jinak na praní bund určitě raději používat tekuté prostředky. Nejde jen o látku na povrchu,ale i o náplň. Péřové bundy, spací pytle či sportovní oblečení s polopropustnou membránou se vyplatí prát ve speciálních přípravcích k tomu určených. A hlavně NEPOUŽÍVAT AVIVÁŽE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.