Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plotovky

Od: skacik® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám skoro hotový betonový plot z KB kloků a nyní přemýšlím jaké namontovat plotovky.

Máte někdo zkušenosti s plastovými plotovkami? Pokud pozitivní, tak kde by se daly koupit? Jsem z Mělníka.

Předem děkuji za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rebeka*
hodnocení

3x

Mnoho let jsme měli plot dřevěný (15 m), byl krásný, ale každé 2 roky natírat. Barva drahá a to natírání,hrozné. Před deseti roky jsme si pořídili plot plastový v barvě dřeva (zlatý buk) a ohromná spokojenost. Většina lidí si myslí, že je dřevěný, naprosto se n e k r o u t í a stále je krásný. Nedáme na něj dopustit. Už bych nikdy jiný nechtěla.

hodnocení

2x

Pozitivní tedy rozhodně ne. Plotovky jsou vyráběny z recyklátu - takže jde prakticky o odpadový plast. Takže jeho kvalita, stabilita jak mechanická, tak vůči UV záření je pofiderní. Takže se to kroutí, na slunci to vybledne .

Prostě když už investujete do KB bloků, tak bych na Vašem místě použil plotovky dřevěné s kvalitní povrchovou úpravou.

hodnocení

2x

Je to šunt, který po čase ztratí barvu i konzistenci. Navíc to vypadá příšerně, protože to stále vypadá ( a je ), z umělé hmoty. Není nad kvalitní dřevo, náležitě ošetřené, ale nijak zbytečně tvarované. V jednoduchosti je krása. Pokud máte sloupky, zděné, nebo jiné, nemělo by oplocení přes sloupky přesahovat. Také není na škodu kovové oplocení. Tím ale nemyslím pletivo (to tak někde vzadu zahrady, nebo směrem do lesa). Mám na mysli různé profily, ale to už pak záleží na konkrétním místě, protože např. člověk bez vkusu, dokáže na oplocení šílené věci.

re4zon
hodnocení

0x
Sam jsem resil totez a vybral jsem nakonec drevo a natrel kvalitni lazurou. Plotovky z drevoplastu mohou byt kvalitni a trvanlivejsi nez drevo, ale musite pocitat s pomerne vysokou investici (5x vic nez drevo s naterem). Nechci nikomu konkretnimu delat reklamu, takze hledejte mezi proverenymi dodavateli wpc teras. Plastova prkna z bau ochodu jsou a) hnusna b) za chvili vybledla.

arakain77*
hodnocení

0x
Nevím,proč by to mělo být špatné. Moji kamarádi vyrábějí plotovky z granulátu. Jeho původ neznám. Krásné odlehčené latě 80x32 mm. I jiné rozměry. Samozřejmě,že barvený profil ztrácí barvu,i když je stabilizovaný. Mají i kasirovane profily v samém výběru,jak plastové okna.
Plotovky
arakain77*

Fotil jsem to v sedě mobilem.Bílá je furt bílá.kašír je dražší,ale vyplatí se taky.Metr této plotovky váží do 300 g.Asi tak odhadem.

Je to taky otázka vkusu, já bych si něco takového na plot nedal.

arakain77*
hodnocení

0x
Pošlete mi mail do zpráv. Nebo telefon. Pošlu vam nějaké info.

hodnocení

0x

Použít se to dá, jen pozor na teplotní roztažnost.

vinca*
hodnocení

0x
Dobry den, uvažuji, že mezi sloupky ze stipanych tvarovek dám podélně plotovky z wpc délky 1.5metru.mate někdo zkušenosti z plotovkama z wpc? Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]