Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyplnit mezeru u bazénu?

Od: flodur® odpovědí: 8 změna:

Potřebuji vyplnit mezeru mezi okrajem bazénu a dlažbou. (viz foto) jedná se o spáru 2-3cm širokou 1,5-2,5 cm hlubokou. Výplň cementem se po první zimě vydrolila. Poradí někdo co bych měl použít?

Na webu jsem našel: hasoft.cz/... velkoobchod-eshop.cz/... Máte někdo osobní zkušenost, poradíte kterou variantu bych měl použít?

Čím vyplnit mezeru u bazénu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stejně jako kdysi v panelákách - do spáry patří medvědí hovno !

To není vulgarismus, to je technický termín

barvylakyjanu.cz/...

promon má pravdu stím hovnem akorát já sním pracoval 25 let pod názvem čertí hovno aspoň tady v Olomouci. Oficiální název byl Nitroplast.

olinl
hodnocení

0x
Šlo by tam v nouzi nacpat i zahradnickou hadici-na sezónu u vstupu do bazénu.

hodnocení

0x

Podle mne je ta dlažba nějak hodně divně položená. Jakoby byla lepená jenom na spodní straně a "bodově". Já bych koupila flexibilní lepidlo na venkovní dlažbu a všechny ty kachle pořádně vyspárovala tím lepidlem. Vždyť Vám tam prorůstá i tráva a kolem dokola je vidět, jak je nepořádně položená. Jestli tohle dělali odborníci, tak to teda sakra odflákli a kazí to celkový dojem toho bazénu. A doufám, že to jenom Vaše rodina, abyste neměl problém se zveřejňováním fotek cizích lidí. To jste mohl také vyfotit, když tam nikdo není ;).

suzymon jenom tak naokraj ta dlažba je položená tudíš se spáruje jenom jemnym pískem.

Aha, tak já nevím, ale připadá mi to takové nedodělané. A co ten písek, ten se přece deštěm vyplaví. Já teda znám venkovní dlažbu dělanou jinak. Ale nechci se hádat, je to jenom můj názor. Tohle mi připadá, že jsou ty desky jenom vedle sebe položené.

suzymon máte pravdu ta dlažba je položená na pisek ale to neznamená že je to špatně to se tak kolem bazénu dělá

hodnocení

Pro Suzymon ty fotky jsou několik roků staré dlažba z důvodu zastřešení byla znovu přeložena do betonové mazaniny bez spárování a ta tráva se tam objevuje občas zase. Ale já jsem se neptal zda se Vám něco na obrázcích nelíbí, tudíž jste mi na otázku neodpověděla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma medvedi hovno

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]