Nejste přihlášen/a.
25.2.2017 jsem si objednal firmu narekonstrukci střechy měla dobre reference u nas v obci dělali par střech tak jsem byl rad že jsem konečně sehnal po podpisu smlouvy o dílo ktere mnělo byt dokončeno do 30.5.2017 jsi řekl o zalohu na materijal a do dnes střecha neni ani punize pořad jen poslouchám že neni panem počesí že za 14 dni příde nebo mi zavolá a domluvíme se jen prej něco doděla začne u mě a pořád dokola skust mi poradi co ma dělat soudum moc nevjeřím nebo to spiš budena dlouho dnes už je 7.6.2018
Nejprve firmě zašlete doporučený dopis s dodejkou v tomto znění - žádám o vrácení zálohy xxx Kč, zalacené dne xxx k zakázce č. xxxx a to nejpozdeji do 7 dnů po obdržení bla bla bla ... z důvodu xxxxxxx
Nebude-li od firmy písemná reakce, zajděte k právníkovi. Po sepsání předžalobní výzvy peníze pravděpodobně dostanete pokud firma ještě existuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.