Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové.
Měl bych prosbu ohledně rady a zkušenosti s kamínkovým kobercem. Před mnoha lety jsem ho udělal u bazénu a musím konstatovat, že to byla nejlepší volba a byl super. Byl na horní rovné ploše, což byla brnkačka. Změnil jsem bydliště a mám nový bazén. Nyní však řeším boky bazénu. Vím, že se musí udělat bednění, ale jak udělat, aby kamínky a pryskyřice se nechytly k beděnění. Chtěl jsem desky obalit strečovačkou, ale výrobce to nedoporučuje. Nechce se mě bednění namazat olejem. Jakou máte zkušenost? Dobrá rychlá rada by byla fajn, vše realizuji tento víkend. Díky za radu. K.
Dobrý den, kolega používal potravinářskou folii, když nechtěl, aby se přilepil silikon na "protikus". Pokud si myslíte, že folie není vhodná, tak snad koupit ve stavebninách nejlevnější lepenku (papírovou, černou a bez písku) a z ní nastříhat potřebné pruhy k deskám. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.