Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení bazénu stavebni pěnou

Od: rad007 odpovědí: 5 změna:

Šlo by lepit díru ve folii bazénu Azuro montážní pěnou.Zkoušel jsem různá lepení určené na bazény a nic pořádně nedrží.Vím že když jsem montážní pěnu na něco používal a kápl jsem někam,kam jsem nechtěl,nemohl jsem se toho zbavit.Použít ji jako lepidlo,na latu nanest vrstvičku aby to lepilo a přimáčknout pod vodou na folii.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Pěna není vhodná.Na lepení PVC bazénů či folií pod vodou jsou určeny specializovaná lepidla.

marimex.cz/...

JABRAKA

rad007
hodnocení

Tak přesně tuhle sadu jsem zkoušel.Druhý den lata zcela odchlíplá.Proto vymýšlím takovéto hovadiny.:)

Nevím jak jste postupoval, ale podle rady Jabraky to lepil synek a v pohodě. Na několika místech.

hodnocení

0x

A tos ty různá lepení zkoušel použít taky pod vodou?

Montážní pěnu můžeš použít i jako lepidlo, ale je to montážní pěna a ne lepidlo! Když povrch spojovaných míst vysušíš, očistíš, odmastíš, tak to chvilku může i držet. Ale když už, tak je lepší tam použít vhodné lepidlo.

A co jsem viděl, tak fólie do bazénu se svařují.

rad007
hodnocení

Ano i pod vodou.Lepil jsem nejprve na sucho.Držela do půlky napouštěného bazénu,pak to povolilo.Tak jsem to pak zkoušel už pod vodou a to samé.Je to v blbém místě,kde přechází stěna ve dno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]