Nejste přihlášen/a.
Šlo by lepit díru ve folii bazénu Azuro montážní pěnou.Zkoušel jsem různá lepení určené na bazény a nic pořádně nedrží.Vím že když jsem montážní pěnu na něco používal a kápl jsem někam,kam jsem nechtěl,nemohl jsem se toho zbavit.Použít ji jako lepidlo,na latu nanest vrstvičku aby to lepilo a přimáčknout pod vodou na folii.
Pěna není vhodná.Na lepení PVC bazénů či folií pod vodou jsou určeny specializovaná lepidla.
JABRAKA
Tak přesně tuhle sadu jsem zkoušel.Druhý den lata zcela odchlíplá.Proto vymýšlím takovéto hovadiny.
A tos ty různá lepení zkoušel použít taky pod vodou?
Montážní pěnu můžeš použít i jako lepidlo, ale je to montážní pěna a ne lepidlo! Když povrch spojovaných míst vysušíš, očistíš, odmastíš, tak to chvilku může i držet. Ale když už, tak je lepší tam použít vhodné lepidlo.
A co jsem viděl, tak fólie do bazénu se svařují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.