Dobrý den, mám takový problém s pračkou zn. Amica Optima 800, jde o to, že vždycky prala v pořadku a jěšte dnes se s ní pralo, jenže druha pračka nešla zapnout, rozsvití se vše ok, ale rozsvití se kontrolka a nejde zapnout (viz. Obrázek) .. Na internetu jsem hledal manuály nebo alespoň význam kontrolky, ale bez úspěchu.. Prosím o radu, čím by to mohlo eventuálně být a co s tím, děkuji koc za jakoukoli radu. Přeji hezký den..
Zkus na chvíli vypojit pračku z elektriky (ze zásuvky), ať si elektronika "odpočine". Svítí kontrolka dvířek, zkus je párkrát otevřít/zavřít, jestli nezlobí spínač dvířek. Můžeš se podívat i na odpadní (čistící) sítko, jestli není ucpaný odpad.
Děkuju moc aspoň za identifikaci chyby.. už jsem zoufalý. Každopadně jsem oboje zkusil a nic no , přitom jsem jen vyndal pračku a nandal další, jako vždy..
Mě zlobila pračka minulý týden. Koupelna plná prádla. jedna pračka odepraná v pohodě, druhá pračka - nic. Kolik hodin jsem to zkoušela, zavírala, otvírala dvířka, zapínala vypínala z elektriky, sítko vyčistila a nic. Už jsem byla zoufalá a dala jsem si poslední pokus "na opravu". Zase všecno zkontrolovat, oddělala jsem sítko a sáhla ažza vrtuly od čerpadla. Byl tam kamínek velký jak hrášek a ten nedovolil vrtuly se otáčet .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.