Nejste přihlášen/a.
V celém bytě se chystám dělat SDK podhledy. Vzhledem k tomu, že je to panelák, tak mě napadlo, že bych si ušetřil dost vrtání, a tím pádem i obtěžování sousedů hlukem, když bych pro upevnění profilů a závěsů použil plynovou nastřelovačku.
Máte s tím někdo zkušenosti? Jde mi zejména o to, jak moc pevný ten spoj je a zda ty podhehy (zejména závěsy) unese. Nerad bych, aby mi to pak spadlo celé na hlavu
Neznám schopnosti plynové nastřelovačky, zkušenosti mám jen s klasikou, ale pokud jde o nastřelování jako takové, ujišťuju Vás, že to v betonu drží daleko líp, než hmoždinky. Jen si to doma nemůže dělat jen tak každý.
S nastřelovačkou pozor.I ta s patronou některý hřeb do panelu nenastřelí,hřeb se odrazí a dokáže vyletět zpátky.Proto jsou pro nastřelování velice přísné předpisy.Dobré vrtací kladivo je mnohem bezpečnější..
JABRAKA
nastříleli jsme toho opravdu hodně a tohle se nestalo. Ten výstřel je ale dražší, než hmoždina,ale je to rychlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.