Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínač -výměna

Od: newton* odpovědí: 3 změna:

Zdravím ,

nedávno nám v obýváku začal zlobit vypínač, rád bych ho tedy vyměnil za nový.

Jelikož se nejedná o běžný rámeček který mají v každé prodejně elektro , ale kruhový obrátil jsem se tedy přímo na jeho výrobce . Poslal jsem foto o jaký vypínač jde abych neobjednal jiný druh. Odepsala mi paní z odbytu a

uvedla , že se jedná o Přepínač dvojitý sřídavý 5B a jaké chci zaslat barevné provedení.

Dnes mi vypínač přišel a po rozbalení koukám , že nemá 4 ale 6 šroubků.

Zkusill sem ho tedy

připojit ,stejně jak byl zapojen ten původní , ale z 5 žárovek nám svítí pouze 2 *ee*

To přepínání zdali májí svítit pouze 3 žárovky nebo všech 5 prostě nefunguje.

Můžete mi někdo zkušenější poradit jestli mi pouze zaslali špatnej vypínač nebo jsem já takovej Kůň*smich*

Přikládám fotky původního a nového vypínače

Vypínač -výměna
Vypínač -výměna #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

6x

Dolní dva šroubky se propojí prodloužením spodního vodiče.

JABRAKA

newton*
hodnocení

Díky moc , taková blbinka a už to maká *ua*

hodnocení

4x

Ty vypínače nejsou úplně stejné, ale nový se dá bez problémů použít. V podstatě to máte zapojené správně, jen u nového vypínače musíte doplnit chybějící propojku (označeno šipkou). Přebývající šroubek ignorujte.

Pozdě...:(

Vypínač -výměna #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]