Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé koleno od solárního panelu

Od: jcerna odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím, můžete mi někdo poradit, čím lze slepit plastové koleno, které vede ze solárního ohřevu určeného pro ohřev vody v bazénu? Samozřejmě tam bude nějaký malý tlak vody a kontakt s vodou. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

hodnocení

0x

No...nemůžeme.

Záleží jaký plast to přesně je.

Některé plasty se lepí, jiné sváří.

Ale asi by bylo nejlepší dát tam to koleno nové než to nějak "pytlíkovat", však je to záležitost za pár korun.

jcerna
hodnocení

No oni nám právě u Mountfieldu řekli, že samotné koleno koupit nelze, protože je to součástí toho panelu. *zed*

olin*
Nepíšeš jak koleno prasklo, tak zkusit reklamaci-nekvalitní materiál, ať se starají..

hodnocení

0x
Odkud jste? Dvě mám doma. Takové to na šroubeni a na druhém konci vroubky na navlečení 5/4 vrapované trubky. Jsem z Hradce (HK). Jinak se to dá nahradit 32 vodovodní ppr trubkou která jde zasadit dovnitř a stáhnout páskou. Jestli máte známého instalatéra se svářečkou na plasty tak vám dva špačky trubky a koleno svaří za dvacku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma solární panely

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]