Ahoj , potrebuju poradit , existuje nějaké zařízení na dvere , který hlásí kdyz se nezavrou dvere? Kluk sel do skoly a nezavrel dvere . Měli jsme 3 hodiny otevřeny dvere . Naštěstí bydlíme nahoře . Sousedka nám je zavřela . Děkuji za odpověď
Jednou při odjezdu na víkend jsem zamkla na dva západy ale bohužel nezavřené dveře, od té doby si dávám pozor a ještě to kontroluje manžel. Otevřeno bylo celou sobotu i v noci, sousedka to zjistila až v něděli dopoledne a jelikož má klíče, zamkla. Bydlíme ve 4 patře.
Nic si z toho nedělej. Už se mi 2x stalo, že jsem na ulici zapomněl zamknout auto a nic se nedělo. Naopak se mi jednou do zamčeného auta vloupali (rozbité sklo u spolujezdce). Takže vše je věc náhody a shody okolností
No my tedy máme čínské "brano" aliexpress.com/..., ale u brana je potřeba, aby bylo takové kování, které umožňuje snadné zavírání dveří přibouchnutím. U nás se dveře otevírají víc než 100x denně a brano je hlavně proto, aby nelezly pořád kočky do baráku.
Tohle používám taky(trochu upravené)- otevřou se dveře-začne to pípat-zavřou se dveře- přestane to pípat.Stejně ať máte zavřené a zamčené nebo nezavřené a odevřené dveře,tak pokud by vás chtěl někdo vykrást,tak se do bytu dostane i kdyby kluk zamkl správně zavřené dveře.Poradit nejde - musíte ho naučit kontrolovat dveře 2x a zamknutí při zavřených dveří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.