Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpečit dvere

Od: lucius odpovědí: 10 změna:
Ahoj , potrebuju poradit , existuje nějaké zařízení na dvere , který hlásí kdyz se nezavrou dvere? Kluk sel do skoly a nezavrel dvere . Měli jsme 3 hodiny otevřeny dvere . Naštěstí bydlíme nahoře . Sousedka nám je zavřela . Děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

7x

Eh, co tak naučit syna kontrolovat jestli pořádně zavřel?

To chcete na všechno čidla, snímače, detektory a přemýšlet už nebude nikdo?

Jistě existuje několik zařízení které by mohli být použity. Ale je to opravdu potřeba?

hodnocení

5x

Kam by to mělo hlásit? Tobě do práce na mobil? A pak zase budeš volat mladýmu ať maže domů zavřít?

Nejdřív bych zkusil to mladýho naučit a kdyby to nešlo, (čemuž tedy nevěřím, tak bych nainstaloval Brano. Dveře se zavřou samy.

lidus*
hodnocení

1x

Jednou při odjezdu na víkend jsem zamkla na dva západy ale bohužel nezavřené dveře, od té doby si dávám pozor a ještě to kontroluje manžel. Otevřeno bylo celou sobotu i v noci, sousedka to zjistila až v něděli dopoledne a jelikož má klíče, zamkla. Bydlíme ve 4 patře.

hodnocení

0x

Nic si z toho nedělej. Už se mi 2x stalo, že jsem na ulici zapomněl zamknout auto a nic se nedělo. Naopak se mi jednou do zamčeného auta vloupali (rozbité sklo u spolujezdce). Takže vše je věc náhody a shody okolností;)

rv*
hodnocení

0x

No my tedy máme čínské "brano" aliexpress.com/..., ale u brana je potřeba, aby bylo takové kování, které umožňuje snadné zavírání dveří přibouchnutím. U nás se dveře otevírají víc než 100x denně a brano je hlavně proto, aby nelezly pořád kočky do baráku.

olin*
hodnocení

0x
Tchán používal toto- alarmsecurity.cz/...

Ale toto zařízení hlídá otevření zavřených dveří. Ne naopak.

Maximálně to hraje, když někdo prochází, ale dveře to nezavře (nedovře).

mnd®

Tohle používám taky(trochu upravené)- otevřou se dveře-začne to pípat-zavřou se dveře- přestane to pípat.Stejně ať máte zavřené a zamčené nebo nezavřené a odevřené dveře,tak pokud by vás chtěl někdo vykrást,tak se do bytu dostane i kdyby kluk zamkl správně zavřené dveře.Poradit nejde - musíte ho naučit kontrolovat dveře 2x a zamknutí při zavřených dveří.

jakubd*
hodnocení

0x

Pořiďte si do bytu nějakou hodně malou EZS...

google.cz/...

arakain77*
hodnocení

0x

Kupte Brano a máte klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]