Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka aeg favorit

Od: pavelli odpovědí: 3 změna:

běží, ale na pravé straně pod ní je voda, někudy to teče. gumu na spodku dvirek jsem vyměnil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde ta voda teče budeš muset zjistit ty. Nikdo z nás u té myčky není a tudíž to nezjistí.

hodnocení

0x
Děkujeme za informaci, že ti z myčky teče voda.
Ale pokud si myslíš, že ti někdo řekne, to teče z druhý hadice vpravo dole, tak to se hluboce mýlíš.
Nezbude, než se na to osobně podívat a zjistit kdeže to teče, případně zavolat opraváře.

panelli
hodnocení

mel jsem ji odpojenou od přivodu vody i vypouštění. dole odstrojenou zepredu, spodni kryt z plastu taky dole, mel jsem ji na boku.pohledem na spodni ceast zadne kolinko nejevilo poškození. voda kapala prave pres pravou stranu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]