Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služba eon domov

Od: adetouk® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chci se zeptat,jestli máte někdo uzavřenu tuto službu,případně o tom uvažujete.Oslovila mě operátorka Eonu s touto nabídkou a vychvalovala ji,jak jsou s ní zákazníci spokojeni,jak je oblíbená,atd. eon.cz/... Připadá mi zvláštní,že za 80 korun měsíčně se zavazují k plnění pojistných událostí,jako je např. pozáruční oprava domácích spotřebičů,např.sporáku,myčky,televizoru,plynového kotle atd.Přece při dnešní "výdrži"elektroniky a vůbec spotřebičů,kdy dochází často k poruše krátce po uplynutí záruční doby musí být tato služba pro pojistitele ztrátová.*nevi* .Četl jsem jejich pojistné podmínky,jako pojistitel je uvedena firma Europ Assistance,Eon je uveden jako pojistník.Něco mi tady nehraje,ale nevím,co*nevi*.Děkuji za vaše názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Už jste zákaznicí E.ONu → berete od nich elektřinu, plyn nebo oboje? Nebo byste se teprve musela stát zákaznicí? Doporučila si pročíst pojistné podmínky/... a smlouvu o přistoupení k poj/....

80 Kč měsíčně = 960 Kč ročně. Neměla byste za tu částku pojištění nezávislé na dodavateli energií?

hodnocení

Ano,odebírám od eonu plyn i elektřinu,podmínky jsem četl,operátorka mi vysvětlovala,že je to služba pro věrné zákazníky,ale radši,kdyby zlevnili energie,udělali by líp!

roman*
hodnocení

0x

Dobrý den. Je to úplně o ničem. Po několika letech jsem od pojištění odstoupil. Jsou to vyhozené peníze.

111®
hodnocení

0x

to se nevyplatí, zaplatíte to co nabízejí i s chlupama, a ještě najdou kličku jak vám službu neposkytnout...možná vám přispějí na dojezd opraváře a to je tak vše..a když ho budete potřebovat jedenkrát za 5 let tak si to spočítejte kolik zaplatíte..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]