Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava čerpadla

Od: pavlik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám problém s čerpadlem malyš spodní sání .Pokud je ve svislé poloze nezapne když ho položím tak se rozeběhne. Nemám s tím žádné skušenosti múže mi někdo prosím poradit.Děkuji Kronus

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Může to dělat přívodní kabel - uvnitř může být poškozený vodič ; zkuste čerpadlo postavit mimo vodu a hýbat pomalu kabelem ze strany na stranu na všechny strany (u vývodu z čerpadla), pomalu, chce to trpělivost. Někdy je to poznat i tak, že kabel v místě poškození je "měkčí". Pokud bude mít čerpadlo snahu v některé poloze kabelu naběhnout, bude to vadný kabel...pak budeme řešit, co dál...

Tady se můžete podívat na řez čerpadlem...a jeho popis

hodnocení

0x

Princip čerpadla je tak primitivní (a tím spolehlivý), že není jiná možnost, než přerušený přívodní kabel. Jinak tam totiž není nic, co by se mohlo rozbít, nemá žádné elektromechanické části.

doplněno 22.05.18 18:16:

@nonek: Malyše znám skoro zpaměti, přesto jsem přesně na tenhle obrázek na této stránce před pár minutami koukal;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]