Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vodící lištu koupit

Od: dalle® odpovědí: 5 změna:

mám motorovou pilu Husqvarna 550 XP-G a lišta už má své za sebou... Z lišty už nic nevyčtu. Kupuji řetězy 325 - 1,3 a 56 čl. Jde mi jen o rozměr 1,3 nebo 1,5 protože na oficiálních stránkách Husq. píšou 1,5 a pilu jsem kupoval úplně novou. V nejmenovaném obchodě mně prodavač nepřesvědčil svými znalostmi, tak budu věřit že se tu najde odborník pro tuhle věc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lištu kupuji podle rozměru řetězů, pokud je mám v zásobě nové...pokud kupujete lištu + řetěz, můžete si vybrat buď 1,3 nebo 1,5...a doporučuji taky měnit po opotřebení i řetězku... náhradní díly, ná/.....

Husqvarna dělá 13"i 1,5...jen pro info...ale vy máte 1,3 řetěz...

hodnocení

0x
Těžko říci jakou máš lištu.
Ale, když si kupuješ řetězy 1,3, kup si i takovou lištu. Nejlíp uděláš, když si k liště koupíš i nový řetěz a starou lištu s řetězem schováš do šuplete na nějakou blbou a špatnou práci.
Třeba na přeřezání kořenů u stromu co chceš pokácet. Odkopat co jde a starým řetězem říznout kořeny. Pak nezakopáváš 20 roků o pařez.
Prostě kup lištu s řetězem s nemusíš se trápit, co to je za lištu. Já to tak dělám, na novou lištu nový řetěz.

hodnocení

0x

Tak pokud máte řetěz s roztečí 325 a 56 článků tak musíte mít 13palcovou lištu a tu husqvarna dělá pouze s drážkou 1,3mm husqvarna.com/... a pokud jste si jistý že máte uvedený řetěz tak nevím nad čím váháte*nevi* jestli dáte 1,3 řetěz do 1,5 lišty tak vám tam bude glojdat jak čagan v gumáku:-D a poškodíte obojí i s řetězkou

doplněno 21.05.18 21:13:

áha,nonek *palec* ,koukl jsem jenom na stránky husqvarny a tam ji nenašel*nevi*.Ale i tak 1,3 řetěz=1,3lišta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]