Nejste přihlášen/a.
mám motorovou pilu Husqvarna 550 XP-G a lišta už má své za sebou... Z lišty už nic nevyčtu. Kupuji řetězy 325 - 1,3 a 56 čl. Jde mi jen o rozměr 1,3 nebo 1,5 protože na oficiálních stránkách Husq. píšou 1,5 a pilu jsem kupoval úplně novou. V nejmenovaném obchodě mně prodavač nepřesvědčil svými znalostmi, tak budu věřit že se tu najde odborník pro tuhle věc...
Lištu kupuji podle rozměru řetězů, pokud je mám v zásobě nové...pokud kupujete lištu + řetěz, můžete si vybrat buď 1,3 nebo 1,5...a doporučuji taky měnit po opotřebení i řetězku... náhradní díly, ná/.....
Tak pokud máte řetěz s roztečí 325 a 56 článků tak musíte mít 13palcovou lištu a tu husqvarna dělá pouze s drážkou 1,3mm husqvarna.com/... a pokud jste si jistý že máte uvedený řetěz tak nevím nad čím váháte jestli dáte 1,3 řetěz do 1,5 lišty tak vám tam bude glojdat jak čagan v gumáku
a poškodíte obojí i s řetězkou
áha,nonek ,koukl jsem jenom na stránky husqvarny a tam ji nenašel
.Ale i tak 1,3 řetěz=1,3lišta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.