Nejste přihlášen/a.
Zkuste prostřednictvím Klubu sběratelů oslovit tohoto sběratele šicích strojů: hobby.idnes.cz/...
Nebo tohoto: historickesicistroje.estr/...
Z fotek přes internet nikdo nic neocení. Ale pro zajímavost jsem Vám našla pár inzerátů s podobnými stroji, ceny se tam pohybují od cca 100 do cca 150 €.
Starých šicích strojů je nadbytek, to ale neznamená, že musíme každou starožitnou funkční věc hned vyhodit do šrotu. Cenu odhaduji mezi 500,- a 2000,- Kč, vždy záleží na chuti kupce. Tenhle stroj vyrobila německá firma asi mezi lety 1890 a 1912. ( zdroj G.)
Jojo. Za "cenu šrotu". Ale musí to být tak 1500 a více
Než jsem viděla fotku, tak jsem tipla tak 500. Ale tohle je opravdu starý a zachovalý kousek . Už jen ta původní špulka s černou nití je na něm úžasná
. Maličko seštelovat, promáznout a může se šít
Hlavně ho nechat tak, jak je. Žádné natírání apod.
Zeptala bych se tady - Klub sběratelů kuriozit sberatel-ksk.cz/... Mají i sekci "šicí stroje"a možnost inzerce.
Vaše dotazy a náměty k činnosti klubu posílejte na klub@sberatel-ksk.cz, písemně na adresu Čílova 4, 162 00 Praha 6,
nebo telefonicky na 220 561 796.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.