Nejste přihlášen/a.
Přidám se. Pokud to vypadá stejně jako konec ručky (kam se vsouvají bity) a tato je ráčnová, tak bych tipnul, že to bude ono. No i kdyby ráčnová nebyla, tak by to mohlo bý ono. Buď to fakt přidávají jako náhradní díl, což mi nepříjde pravděpodobné. Spíš to tam číňanovi náhodně upadlo.
Slavco a pepr mají pravdu.Je to díl s té ráčny.Ale pochybuji že ho tam dávají jako náhradní.Nejspíš tam fakt "upadl".Nejčastějc tam praskne plíšek který zajíždí do toho ozubeného kola -mění otáčky.
Bobane teď jste mě naštval : až rozeberu ten svůj křáp abych to mohl vyfotit ,tak vy také
No, klička do vrtačky to opravdu, ale opravdu není
Do té šestihrané díry se s jistotou zasouvají bity, k čemu te te ozubený ,,bázmek´´ z té fotky není patrné, zřejmě v té sadě ještě bude něco, co se na to dá nasadit, ve smyslu zvýšení kroutícího momentu. Čěsky řečeno - očekával bych tam něco, nějaký heft, za který můžu trochu zabrat a povolit daný šroub. Ty šroubovákové rukojeti to totiž neumožňují
Podle mě se jedná o nástavec, určený k nasazení na rukojeť ve spodní části obrázku, ve složené sadě je tam patrně i uložen. Co patří na druhou stranu nástavce si netroufám říci, ovšem nedivil bych se, kdyby třeba i "oříšky" v té červené liště byly speciálního provedení a patřily na druhý konec toho nástavce. Ale bez fotek celé sady, nejlépe v originálně složeném stavu a pak jednotlivé komponenty je to o těch oříškách jen můj troufalý odhad
To červeně zaznačené na fotce je momentový šroubovák s funcí jakou ji známe z momentového klíče.
mikihans®:
viditelné prvky nastavení momentu nejsou přítomny, avšak moment se nastavuje hlasem.Je to čínská distribuce, tak se musí mluvit čínsky. Zatím to nefunguje, asi špatná výslovnost
@barbakan: Co je podle tebe toto? Toto je přepínač ráčny na povolování nebo utahování, ve střední poloze fixováno pro oba směry.
a na co by bylo nastavení momentu, když tam není stupnice v Nm?
Podle mě bez stupnice ztrácí momentový šroubovák smysl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.