Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nechci zde propagovat určitou firmu,ale už jste byli obeznámeni se zdražováním energií,které proběhly u společnosti ČEZ?
Z půvobních čtyř procent (cca 25,kč) měsíčně,jsou částky vyšší i o patnáct procent. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla od smlouvy odstoupit. ( V případě,že zvedli částku smlouvu porušili a já na to mám nárok).
Měl by někdo zájem o případný přechod k jiné společnosti? Firma posílá osobní "poradce", který Vám vše konkrétně ukáže a vysvětlí.
Děkuju Hezký den
Pokaždé ,když ke mně dorazil nějaký poradce, tak jsem na to doplatil..,takže já zase doporučuji tento jeden ze dvou nezávislých kalkulátorů kalkulator.tzb-info.cz/... ,jsou tam u každého distributora energie mimo jiné napsané klady i zápory a o to hlavně jde,cena není jediný parametr,který by měl lidi zajímat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.