Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Energie zdražení

Od: lenkabenedova odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Nechci zde propagovat určitou firmu,ale už jste byli obeznámeni se zdražováním energií,které proběhly u společnosti ČEZ?

Z půvobních čtyř procent (cca 25,kč) měsíčně,jsou částky vyšší i o patnáct procent. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla od smlouvy odstoupit. ( V případě,že zvedli částku smlouvu porušili a já na to mám nárok).

Měl by někdo zájem o případný přechod k jiné společnosti? Firma posílá osobní "poradce", který Vám vše konkrétně ukáže a vysvětlí.

Děkuju Hezký den :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

0x

Pokaždé ,když ke mně dorazil nějaký poradce, tak jsem na to doplatil..*zed*,takže já zase doporučuji tento jeden ze dvou nezávislých kalkulátorů kalkulator.tzb-info.cz/... ,jsou tam u každého distributora energie mimo jiné napsané klady i zápory a o to hlavně jde,cena není jediný parametr,který by měl lidi zajímat.

hodnocení

0x

Nemám zájem. Pokud se u mých dveří někdo takový objeví, budu střílet. *bum*

doplněno 18.05.18 20:23:

Mimochodem, ta Vaše reklama je dost primitivní ;). Počítám, že jí některý sysel vzápětí smaže.

iz*

Tuhle reklamu bych tu s klidem nechala. U koho paní Benedová zazvoní, ten na ni poštve psa...

iz*
hodnocení

0x

Paní Benedová, firma, která si najímá tak "prostoduché poradce" nemá šanci získat nové zákazníky. Poradila bych Vám, abyste se jí pochlubila, kde všude spamujete, aby firma měla možnost se s Vámi rozloučit, dokud jí nenapácháte větší škody. (–:

asd1
hodnocení

0x

Já taky posílám osobní poradce, hádejte kam :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]