Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát pod koberec?

Od: thedoc odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
mám v plánu v ložnici položit koberec. Jedná se o cca 18m2.
Je to panelák a na zemi mám ted jen beton, který je mirne zvlněný a tak bych rád něco dal pod koberec ať neni koberec rovnou na betonu.
Mám doma nové desky hobry, může se to dát pod koberec nebo ne? Případně co jiného tam dát? Jde mi taky trochu o to aby se ta podlaha trošičku zvedla abych neměl takový schod s vedlejším pokojem, kde je dlažba.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

1x

V zahraničí prý zcela běžně a u nás vyjímečně se koberec podkládá rohožemi z recyklované gumy či plstěné podložky např. eamadeo.cz/...

U té hobry bych se obával, že se v ní časem vychodí "cestičky". Je dobrá pod plovoučku kde se zátěž roznese, ale pod koberec to nebude to pravé ořechové.

hodnocení

1x

V každé prodejně koberců prodávají různé podklady pro koberce, tak vám poradí. Existují úplně tenké podklady až po tlustší, které izolují i zvuk.

hodnocení

0x

V první řadě bych nechal posoudit ono "zvlnění" podkladního betonu odborníkem,nakolik je to křivé a pak dle toho vylil samonivelační hmotou a poté (po vyzrání nivelačky) dle rady Sisi si nechat podradit v prodejně podlahových materiálů.Hobru nee je měkká,na toto nevhodná!max tak OSB desky .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]