Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem skříň (moderní, žádná starožitnost), ale při stěhování se ztratil jeden šuplík. Klasický šuplík s plastovým tělem s pojezdovou drážkou a dřevěným čelem (no dřevěným, taková deska to je, uvnitř je kdoví co). Další tři stejné mám, čtvrtý chybí. Potřeboval bych vyrobit repliku, abych neměl ve skříni díru, ale nevím, kde bych sehnal ty díly. Existuje nějaká taková firma, která takové věci prodává? Případně kde by mi to i zhotovili?
Dík
Nemá ta skříň někde "cedulku", podle které by se dal identifikovat typ, výrobce a pod.? Nebo si ji nafoťte a zeptejte se někde v prodejně, zda nevědí.
Jinak to, co není vidět nemusí být původní - takže třeba i se ptát u truhláře, ten by to měl umět; ale asi bude potíž s materiálem na čelo zásuvky ("chytit" stejný odstín).
Nejdřív bych kontaktoval výrobce, jestli se to neda sehnat. Až pak podle toho, jestli to je dýhované, dřevotříska, překližka, nebo masiv zajděte za truhlářem, nebo nábytkářem. Neměl by být problém to vyrobit stejné. Úchytka když nepůjde koupit stejná, vymění se i zbylé. Kdyby byl problém s materiálem a vše je stejný matroš lze použít police a tu pak udělat z něčeho podobného. Nebo vyrobit všechna čela šuplat nová tak aby to pasovalo ke zbytku. Z čeho a jaký bude korpus šuplíku nehraje roli, hlavně když bude sedět rozměr. Jestli je to typový rozměr, dá se to koupit už hotové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.