Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parapety problém

Od: raulig* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem.Tak nerez parapety už nám firma vyrobila ale nevím nevím.Zadání bylo parapet s pásovinou jako zábrana na truhlíky.Jenže onu pásovinu udělali neskutečně idiotstkým způsobem .Navařili L profil a na to přivařili pás ocele..a to ještě dost neodborně.. viz foto. Bude takovýto spoj do budoucna držet? Budou se o něj opírat těžké truhlíky .Mám z toho dost nepevný dojem.díky moc za názory .

Parapety problém

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raulig*
hodnocení

posílám nákres jak to navařili a jak by to dle mého mělo být správně

Parapety problém #2

rqze
hodnocení

0x

Vidím normální svar. Sic z jedné strany, což je škoda, ale na opření květniku i s rezervou se mi zdá být pevný dostatečně.

raulig*
hodnocení

tak to mně se to pevné nezdá vůbec)

hodnocení

0x

Navařili to správně. Pokud jste jim neřekl, že to chcete jinak a jak, pak je to jen váš problém.

doplněno 15.05.18 13:21:

Mě šlak netrefí. Naohýbat pásovinu podle vašeho nákresu z 13:06 je nesmysl. Svár z vaší poslední fotografie je pro váš účel použití naprosto vyhovující. Uvědomte si, že zatížení není v tunách ani metrákách, ale asi ani v kilogramech a když už, tak se jedná o jednotky kg. Takže je to vyrobené naprosto v pohodě;)

raulig*
hodnocení

na nákresu ji z více částí nemám ,takže nechápu proč měli problém tu pásovinu jen naohýbat

raulig*
hodnocení

ten svár má udělaný jen z jedné strany takže je to jen pár mm sváru.. to se mi dostačující nezdá pro zatížení cca 20kg (2 truhlíky s hlínou) nezamhouřili bychom oka jestli se to někde neodlomí a truhlík nespadne z 20m někomu na hlavu--..ten muj nákres není naohýbaný ale svařovaný plochou nikoliv jak to udělali oni jen hranou.

raulig*
hodnocení

a koukám že i tu spodní část to "L" mají jen svařeno ze dvou kusů.Mě trefí šlak

Parapety problém #3

re4zon
hodnocení

0x
Tak se o to zkuste nejlepe pred nimi lehce oprit. Poradny svar by mel vydrzet podstatne vice nez bude hmotnost truhliku, tedy u vas 20kg. Pokud to povoli, at si to predelaji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]