Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte co je to za dlažbu?

Od: mprx* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

máte někdo doma tuhle dlažbu a zná její typ?

Potřebuji dokoupit a nedaří se mi jí lokalizovat. Zatím jsem si ji zapoměl změřit, pokud to pomůže, tak bych rozměr dostal.

Děkuji všem.

Poznáte co je to za dlažbu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Mně to připadá jako dlažba, co mívali v Baumaxu. Zkuste zadat název Merida. M.

krtek66
hodnocení

0x

i kdybys tu dlažbu našel tak stejně bude mít jiný odstín...neseženeš stejnou šarži

mprx*
hodnocení

To by asi až tolik nevadilo, chci zrušit příčku a zhruba na 6m2 je tahle dlažba a na dalších 9m2 bych to chtěl doplnit. Jde ale o to, že netuším zda pod dlažbou náhodou není el. podlahové topení, mělo by být všude kde je tahle dlažba (kuchyně, koupelna apod) ale nějak zásadně to nehřálo, zjistím snad přesným teploměrem brzo, tak trochu laboruji protože nikdo nic neví.

Když tam topení nebude, tak bych to asi odsekal a radši to udělal jednolitě. Ekonomičtější by bylo to prostě dodělat tím samým, protože při sekání se musí "hezky" oddělit spojení těch 6m2 d kuchyní :/ A v té ta podlahovka funguje 100%.

miso*

Domnelu podlahovku zapnite aspon na 12 h, pozicajte si termokameru a odfotte to. Ak tam je a je funkcna, pekne sa ukaze "had".

mprx*
hodnocení

Termokameru bohuže nemám, ale koupil jsem si k tomuto účelu bezkontaktní teploměr, podlahovku nechávám běžet přes noc a propojil jsem i stykač HDO, aby nevypínala. Dneska jsem to po hodině měřil a někde bylo 17-18C, někde 15-16C mám pocit že to rostlo všude, ale bohužel jistý si jsem jen v kuchyni, kde je i termostat. Jinde to mohlo být také otevřenými dveřmi z venku a prouděním vzduchu třeba v koupelně.

Tak i tak si myslím, že tam kde zítra bude teplota podlahy nad 20C ta podlahovka je.

radekp
hodnocení

0x

Zdravím, podařilo se Vám dlažbu někde sehnat? Potřeboval bych vyměnit dvě dlaždice v kuchyni a nemůžu ji nikde najít.

Díky

mprx*
hodnocení

Zdravím,

bohužel ne, zatím to vypadá, že klachičky v chodbě časem odbourám a vyměním za jiné, pokud se rozhodnu pokoje rozšířit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]