Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do bazénu jde vzduch

Od: riha odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Mám malí problém,při zapnutí filtrování bazénu mě jde vzduch do vody.Hadice jsem všechny prošel ale vzduch tam jde stále.Můžete mi poradit?Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Logicky to musí být někde mezi bazénem a čerpadlem. Kdekoliv za čerpadlem by to vzduch nepřisávalo, naopak by stříkala voda.

rv*
hodnocení

1x

Vzduch se tam musí dostávat netěsností v místech, kde je při provozu podtlak. Pokud máte zapojení Skimmer-předfilt-čerpadlo-filtrace-bazén, tak musíte hledat od skimmeru po čerpadlo.

karl*
hodnocení

0x

Pokud to nepřisává hadicema tak filtrací.

hodnocení

0x
Ve filtru je přetlak takže tam už by stříkala voda. Bude to před čerpadlem. Jestli máš zvlášť čerpadlo a zvlášť nádobu , bývá nejčastější netěsnost pod průhledným kloboučkem nad filtrem hrubých nečistot.
jerry

to byla nejlepší rada. praskla mi převlečná matka,tak jsem ten klobouček 8šrouby přivrtal přes o-kroužek k tělu. A na jedné straně to přisávalo. Vystřihl jsem těsnění a je to v cajku. Dík za typ

arakain77*
hodnocení

0x

Já to mám taky.Je to skoro jak bublinková koupel.A ještě jsem tam toho vzduchu přidal.

fero*
hodnocení

0x

Pravděpodobně máte nízkou hladinu vody v bazenu a tudíž i ve skimru,kde si čerpadlo přisává vzduch.Pokud by byla

netěsnost na potrubí před čerpadlem,nebo na čerpadle,tak to ani na straně výtokových trysek nepoznáte a za druhé

když bude čerpadlo v klidu, tak by jste musel vidět kde voda z potrubí uniká.

Zvyšte hladinu vody a máte po problému.

fero

hodnocení

0x
Máte sítko ve skimmeru? Já když je dám pryč, tak mi to tam udělá hezký vír a bere to i vzduch, který se pak opět vrací tryskou do bazénu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]