Nejste přihlášen/a.
Zdravím, já jsem to řešil tak, že jsem zabetonoval trubky a na vrch trubky jsem navařil kousek šroubovice. Na trubku byl asi 10 cm od země nasazen plech (s dírou o průměru trubky ) a velikosti dřevěného sloupku, který jsem svařil s trubkou. Sloupek byl zbitý ze čtyř desek tak aby se doprostřed akorát vlezla ta trubka. Na horním konci sloupku byl utopený dřevěný ,,špunt" s dírou na tu šroubovici. Sloupek jsem nasadil na trubku, zvrchu dal velkou podložku a na šroubovici matku. Na vršek pak ještě přišel okrasný dřevěný klobouček.
U- patku bych řešil tam kde je to nějak svázaný ještě nahoře ( pergola) U samotného sloupku bych se bál, že se to vyvrátí.
Já osobně bych to na ty patky nedával. Píšete mřížový plot a na tom ještě popínavé rostliny. To je jak ,, plachta na lodi " Když zafouká vítr , tak se to musí vyvrátit. Jak jsem se dočetl ta patka má na výšku 15 čísel. I kdyby měla 3x tolik, tak bych z toho měl strach. ...Samozřejmně nemohu vědět, kam to přesně chcete umístit a jak tam fouká. Každopádně přeji ať se zadaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.