Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našla jsem v šuplíku staré hodinky, určitě léta nepoužívané. Zkoušela jsem natáhnout a jdou, bohužel sedí ve středu jen hodinová ručička, ostatní jsou uvolněné a "poletují" pod sklíčkem. Chci se zeptat znalejších nebo třeba těch, kteří s tím již zkušenost mají - kolik by mohlo v běžném hodinářství stát jejich uvedení do provozu, tedy nasazení těch ručiček a vybroušení sklíčka (je strašně poškrábané).
Děkuju, Alena.
Nasazení ručičky jsem absolvoval asi před dvěma lety. Trvalo to ne minuty, ale maximálně desítky sekund. Po zjištění, že hodinky jsem zakoupil ve stejném hodinářství, si paní řekla o dvacet nebo třicet korun. Ale při pohledu na torzo Vašich hodinek, tohle je na renovaci, jakou navrhuje @ivzez. A to nebude levná záležitost, takže se to vyplatí jen v případě, že k hodinkám máte citový vztah. Samotného by mě zajímalo, kolik taková renovace stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.