Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku úhlová bruska

Od: rumicek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
chci si koupit aku úhlovou brusku. Chci ji pro občasné použití kolem domu (případně v garáži, kde není elektrika.) Rozhodně s ní nebudu třeba stavět plot, na takový práce mám síťovou verzi. Pořizuji si ji spíš pro pohodlí a volnost, které jsem okusil u jiných aku nářadí.

Cenu bych rád kolem 3000.-. Tak jsem si vytipoval Worcraft nebo PowerPlus. Na Worcraftu se mi líbí akumulátor 4 Ah.

Co byste mi doporučili?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, nejen u AKU nářadí je (alespoň podle mé zkušenosti), mimo jiné, důležitá jeho hmotnost, resp. při (delší) práci to v rukách pocítíte. Možná volte i podle toho. Zdravím!

doplněno 08.05.18 00:12:

V tomto případě je to volba mít v ruce 2,4 kg nebo 1,7 kg, což je při práci už rozdíl poznatelný.

doplněno 08.05.18 00:31:

rumicek - zkoušel jsem ještě hledat a zjistil jsem, že těch 2,4 kg (nebo i 2,6 kg) má být včetně AKU.

Bohužel, nenašel jsem podrobnosti o hmotnosti té druhé brusky (zda je to s AKU či bez). No, berte to jenom jako jedno kritérium při výběru - technicky to posoudit zase tak moc nedovedu a každý den s tou bruskou asi pracovat nebudete, tak si myslím, že se s výběrem trefíte.

hodnocení

Bene, máte pravdu, na to jsem se bedlivě díval. Worcraft váží 2.4 kg s akumulátorem, PowerPlus váží 1.7 kg (ale neuvádí, zda s akumulátorem)

(byl jste rychlejší:)

hodnocení

0x

Táto by nestačila : parkside.6f.sk/... ,je za asi 1780 Kč.

doplněno 08.05.18 21:32:

Mala by byť od 16.6.2018 v Lídli.

hodnocení

Parkside bych bral, ale oni ji prodávali před 2 lety :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]