Nejste přihlášen/a.
Pozemek v mírném svahu. Během přípravy podkladu pod bazén jsem našel v zemi šachtičku, do které ustí dvě betonové trubky a odtud jedna pokračuje dál. Od starousedlíků vím, že kdysi tu byly na pozemcích malé struhy, kterými odtékala voda při větších deštích. Před X lety se někdo (kdo to netuším) rozhodl, že se voda z těchto struh svede do betonových trubek a ty jsou nyní uloženy pod zemí. Netušíte na kterém úřadě se zkusit dopátrat nějakých map?
Všem moc děkuji za odpovědi. Večer jsem zkusil vykopnout "sondy" v místech, kde jsem předpokládal, že by mohla trubka véct. V šachtičce vypadá trubka v perfektním stavu i když se do ní posvítí baterkou, bohužel na obou místech kde jsem ji vykopal je plná hlíny, v jednom místě je to ve spoji celé výškově posunuté - do kopce. Takže to již hodně dlouho nefunguje a nelze to nadále k ničemu využít.
Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.