Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Francouzké zásuvné balkonové dveře,cena?

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Zatím jen zvažuji,že bych si příští rok pořídila francouzké dveře ,rozměr cca 210x230 cm.Hledám na netu,abych měla představu o ceně,ale nemohu nalézt typ odveří,jaký bych chtěla.Dnes se většinou dávají jak tak koukám,že je jeden obvodový rám a prostě jedna tabule,přes kterou je sice pěkný výhled,ale mně se stylem nehodí,Chtěla bych takové složené z tabulek,rámy asi 40x40cm,takže by vyšlo ,5x5 okének,nevím jak se těmto oknům,nebo dveřím říká,proto asi nenalezla..Dále řeším,aby byly tepelně opravdu supr,takže asi 3.komorové.,pokud by byly z plastu..U dřevěných,vůbec netuším,jak by se vyrobily?Jestli se mezi rámy,dává nějaké zateplení,jako polystyren a pak také 3 skla?Jde mi o to,že u nás je opravdu dům starý nezateplený.Zásuvné balkonové dveře , bych chtěla ,dát,místo okna,které má rozměry 120cm x 230cm.Jsou to stará okna,takže vnitřní a venkovní rámy a ted by se vlastně prosklená část zvětšila o 90 x 230 cm.Nemám představu,jestli dát raděj dřevěné či umělé ,kvůli ceně,co je dražší,ale také si říkám,když je to starý dům,kde se i tvořívá občas plísen,ochlazením zdí,jestli nebude lepší dřevěné,aby dýchaly at je cena třeba vyšší..Můžete prosím o tom podiskutovat,kdo má zkušenosti a případně mě navede na stránky s takovými okny ,ráda bych se dostala k nějaké ceně,at vím kolik našetřit a již nějak pomalu vybírat?Děkuji moc za názory,rady..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se podívat na zdvižně posuvné dveře, neboli HS portály.

Slušná firma ti udělá dělení jak si představuješ a ne jako některé, u nichž dělají jen to, co mají v katalogu a hotovo.

Ovšem počítej, že cena je trošičku jinde, než u normálních otvíravých balkonovek.

Ze zkušenosti ti radím, moc se neohlížet po výklopně posuvném systému.

hodnocení

Díky ,podívám se,omlouvám se,ale dlouho jsem tu nebyla,tak reaguji až nyní.V těch systémech se moc nevyznám,chtělo by to se někde podívat a dám na vaši radu že ty výklopné nebrat.

arakain77*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkuste se informovat u fy AZ okna.Dělají i portálová okna.Prostě cokoliv.

Nejsem jejich dohazovač.Jen vyrábějí ,,Mercedesy,, mezi okny.Vždycky mi jejich technici vyšli vstříc.

hodnocení

Díky i vám,podívám se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]