Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem!
Vybírám momentálně kancelářskou židli na pohodlnější sezení. Jelikož převážně pracuji na PC (Takže denně minimálně 5 hodin na židli strávím), rád bych zvolil pohodlnější. V současné době nemám rozpočet na desetitisícové položky, takže moje ideální maximum jsou tak 4 000, v krajním případě jsem případně ochoten připlatit si tak do 6 000.
Zatím mě zaujaly tyto, nějaké tipy případně zkušenosti?
Díky moc!
Ahoj, tak to první neboli třetí typ křesla mám a zatím si ho nemůžu vynachválit za ty peníze. Je potáhlé koženkou, ta je ale robustní a pevná. Křeslo se vytvaruje podle řitě. Jen pozor na výšku tvojí postavy..já mám 184cm a kdybych byl menší, tak už začínám mít problém..a to popisují i někteří na heuréce, že např s postavou 175cm už to moc nejde. Ale když má někdo i 200cm, tak není problém. Je polohovatelné, jak opěradlo tak i ručky. Když už jsem unavený a chci si dát menší šlofíček, tak nemusím ani do postele apod, ale stačí sklopit opěradlo podle potřeby (až klidně uplně naležato) a dáchnout si. Křeslo vypadá dost bytelně a myslím, že nějakou tu chvilku poslouží výtečně.
Pokud vím, tak teď jsou nejvíc v kurzu židle zn. Racer. To je opravdu kvalita. Takže ten druhý odkaz.
Pokud nemáš peníze koupit kvalitní židli tak nekupuj žádnou. Já osobně jsem vysoký člověk zatížený na kvalitní sezení a pokud nemám vysoké opěradlo na záda, začnou mě bolet. 99% židli mi končí opěradlem pod lopatky což při dlouhém sezení je špatně. Vyzkoušel jsem asi kvantum židlí v obchodech a skončil u DC RACEru. Ne kvůli značce, ale proto, že je to kvalitní výrobek, pevná betelná konstrukce a hlavně, protože se této židli jako jediné dokážu pořádně opřít! Byl jsem osobně ve Valašském Meziřití kde je centrála odkud se posílají všechny DX Racery po republice. Je tam showroom o 200m2 kde je to židla na židle. Z toho celkového počtu židlí jsem měl POUZE 2 favority. Jediná nevýhoda nebo spíš nezvyk je pro mě to, že i když mám 186cm a židli mám zpumpovanou na nejnižší možnou výšku tak stejně se nedotknu patama země, protože sedák není vodorovně s podlahou, ale je mírně nakloněn tak, aby zadek byl níž než stehna
Čím víc začínám slyšet názory, přehodnocuji situaci. Původně jsem nechtěl do židle až tolik investovat, nakonec ale raději asi zainvestuji do pořádné židle a odpustím si něco jiného
Co se týče DX Racerů může se stát, že bych volil špatně nebo teoreticky všechyn typy si jsou takřka podobné? .. Velké Meziříčí mám bohužel hodně z ruky.
Celkem mě zaujal tento typ: dx-racer.cz/...
Každopádně díky moc za vyčerpávající odpověď, hodně mi pomohla!
chce se to aspoň poradit. Minimálně s to infolinkou nebo chatem co tam je. Mě taky paní radila, ale přesto jsem si přijel posedět... já mám konkrétně tuhle dx-racer.cz/... Mám 186cm, vážím přes metrák a mám široká ramena. Vzhledem k těmto proporcím jsem byl limitovaný právě na sérii King nebo Tank. Tank byla pohodlná židla, ale pro mě až moc široká. Do ostatních jsem se nevešel ramenama. Ta serie Formula co jsi tu poslal je židla pro zdechliny. Jak váhově tak rozměrově. Má velmi tvarované a zaoblené záda což na té fotce moc nejde vidět. Né každý se do ní vejde. Proto je tak levná. Je to "základní"model
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.