Ahoj, koupil jsem dřevěný venkovní nábytek - stůl a lavice. Chtěl jsem je umístit přímo na travnik, ale začal jsem uvažovat, jestli je to dobrý nápad, aby nezačaly nohy při trvalém kontaktu s hlínou a případně vodou nějak dřív hnít atd. Nábytek je 3x natřený. Při silějším nebo déle trvajícím dešti jej budu přikrývat. Našel jsem takové ty koberce s umělou trávou. Otázka zní zda si tímto nějak pomůžu, zda se tam voda nebude držet ještě víc, protože do normální půdy voda vsákne, do umělé né. Pak jsem ještě našel různé kostky, které se do sebe zaklapnou, ale nevím zda se dají položit přímo na hlínu, kterou bych nějak zhruba srovnal. Nějaké zkušenisti?
Dobrý den, měl jsem v trávníku lavičku a problém byl (kromě vlhkosti od země) i v tom, že se lavička do trávníku bořila. Tak jsem pod každou nožku lavičky umístil dlažku (asi 20 cm x 20 cm) a potom už to bylo dobré. Takže, dejte tam také něco takového pevného (cihlu ne, ta se časem rozpadne). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.