Nejste přihlášen/a.
V návodu k pračce INDESIT je pokyn, aby v případě aktivace předepírky nebyl používán pro hlavní prací cyklus tekutý prací prostředek. Není však tam vysvětleno, co se může stát, Ví to někdo?
Prostě to zkuste, nalejte (i když to proteče) tam tolik, kolik tam podle návodu patří vzhledem k množství prádla a uvidíte. Pro jednou se nestane vůbec nic, na konci uvidíte, jak je prádlo vyprané a o to jde. Btw, mezi předpírkou a hlavním praním se prádlo rozhodně nevymáchá, ani neodstředí, voda jen vyteče a trochu se to protočí, takže i kdyby to tam nateklo vše najednou, tak v hlavním praní toho zůstane až dost. Já takhle peru už několik let a vypráno bezvadně. Prášek nepoužívám už dávno, tekuté přípravky jsou (si myslím) mnohem lepší, protože se rozpustí prakticky ihned a tím je působení na prádlo jednodušší.
To důležité už píší ostatní. Já mám na pračce super programy na předpírku (30°C-40°C a 40°C-95°C) a hlavně ten první jsem používala ráda, zároveň jsem tak ale nemohla prát černé, protože na to prostě prášek nedám. Tak jsem si odměřila čas, jak dlouho pere předpírka (22 minut), s praním nastavila časovač na 21 minut a s přívodem vody do pračky jsem lila tekutý prací prostředek. Píšu v minulém čase, protože teď už jsem na to líná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.