Nejste přihlášen/a.
Na tmavé podlaze je vidět prach a také šmouhy po vytírání. A to tak, že hodně, zvláště po koutech. A údržba je nekonečná a nemá konec. V bytě pode mnou dali do celičkého bytu kvalitní plovoučku, která se tváří jako z břízy. Šedavě bílá s kresbou let. Je to úúúúžasnééé!
Dobrý den, ta stěna je hodně světlá, tak já bych volil tmavě hnědou podlahu, aby vynikla - jinak to bude nekontrastní, "mdlé"až "nedomrlé". Zdravím!
Já jdu proti proudumyslím,že v tomhle nejsou daná pravidla.Někomu je fuk,jestli místnost vypadá menší,ale třeba je priorita útulnost a osobní pocit.Takže rady na to moc nejsou,musíte se řídit citem,co Vám bude příjemné.
Já osobně mám ráda vše světlé,mám ráda "útulný" zabydlený styl a považuju za důležité i závěsy,jejich barevnost,které místnost doladí a zůtulní.Takže já bych šla do světlé podlahy s reliefem dřeva.Benovo nedomrlémi sedí.Třeba bratr je modernista a miluje barevné kontrasty,jednoduchost,někdy mi to u něj doma připomíná kancl
.Všeobecně chlapi mají rádi kontrasty.Přidávám i fotku,jsou tam sice kuchyně,ale aspoň si lépe představíte tu barevnost,co Vám bude lépe sedět,jestli sladěné barvy nebo kontrasty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.