Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tentokrát bych se zeptal jak na opravu dveří. Jde mi jen o to, aby nějak lépe vypadaly... musí se zárubeň opállit, zatmelit, natřít, nalakovat? Jak je vidět na fotce, tak uprostřed je cedule se jménem, která dříve sloužila jako poštovní schránka. Když tu schránku odmontuji, je za tím díra jako blázen (z druhé strany mám nějaký plech a závoru...), jak se té díry zbavit, zatmelit?
Děkuji
Otázka je, jak moc hezky ty dveře mají po renovaci vypadat.
Pokud opravdu mají vypadat hodně dobře, nezbude, než vše sundat dolů, tedy tu ceduli, plech pok klikou a vše ostatní. Nechavají se jen panty.
Pak vše opálit, a vyspravit. Tedy nějakým špalíkem zalepit tu díru, vše vytmelit, přebrousit a nastříkat.
Práce více než dost. Opravdu dobrá renovace je dost drahá.
Opravoval jsem řadu dveří pouze samolepicí tapetou DC-FIX.Povrch je potřeba dokonale obrousit ,aby na něm nebyly kamínky a dolíky.Použije se tapeta typu "DOOR".Je dodávána v rozměru dveří,210 x 90 cm.Je to tapeta ve dvojnásobné tlouštce než běžné samolepky.Je tedy i odolnější a nenáročná na podklad.Tapeta se lepí na vlhký podklad,jde s ní totiž po nalepení pohnout.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.