Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění do okna - na jaké místo nalepit

Od: verna03* odpovědí: 4 změna:

Vím že podobných diskuzí tu bylo mnoho ale nějakse namůžu dopátrat nakteré místo mám správněnalepit těsnění. Stalo se mi přesně to co tu všichni píší. Nalepila jsme těsnění a máme všechna okna zamlžená a stejně profukuje. Jedná se o stará paneláková šroubovací okna. Chtěla bych to dělat metodou ktrá je popsaná na

hobby.idnes.cz/...

jen bych chtěla požádat zda by mi to někdo nepopsal pěkně po lopatě *hi* .Jsem asi trošku zabedněná ale blondýna nejsem *zed*

Děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x
Připevnit to na ten vnitřní křídlo okna (tedy to, co je blíž do místnosti) tak, že do mezery mezi okenními křídly vniká vzduch zvenčí, nikoliv z místnosti.

jabraka*
hodnocení

0x

Verno.i blondýny mívají světlé chvilky!.Dnes je výběr těsnění do oken velice rozsáhlý.Já jsem použil,než jsme okna vyměnili,silikonové samolepicí těsnění.Vždy se lepí,jak napsal kolega,na křídlo okna a to na dosedací plochu vnitřní strany.Ale ještě je nutno pamatovat po rozšroubování okna také na utěsnění mezi oběma polovinami.Tam stačí tenké,molitanové samolepicí.

JABRAKA

doplněno 01.11.09 11:55:

Ještě drobné upozornění,plochu před nalepením je nutno pečlivě očistit.

JB

verna03*
hodnocení

pokud to moje hlava,bere nalepí se to na okno a ne na rám. A musím to nalepit před to jak se okna rozšroubovávají.Je to hned ta první hrana vlastně jak je na něm klika? Ale kam to nalepit u vytáčecích oken, Omlouvám se pokud se ptám hloupě ale nechci to naleit blbě.

jabraka*

U vytáčecích oken je to totéž.Vždy ta strana křídla,která dosedne na vnitřní rám.Samozřejmě by šlo těsnění lepit i na rám,ale při mytí rámu jsou problémy.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]