Nejste přihlášen/a.
Vím že podobných diskuzí tu bylo mnoho ale nějakse namůžu dopátrat nakteré místo mám správněnalepit těsnění. Stalo se mi přesně to co tu všichni píší. Nalepila jsme těsnění a máme všechna okna zamlžená a stejně profukuje. Jedná se o stará paneláková šroubovací okna. Chtěla bych to dělat metodou ktrá je popsaná na
jen bych chtěla požádat zda by mi to někdo nepopsal pěkně po lopatě .Jsem asi trošku zabedněná ale blondýna nejsem
Děkuji moc
Verno.i blondýny mívají světlé chvilky!.Dnes je výběr těsnění do oken velice rozsáhlý.Já jsem použil,než jsme okna vyměnili,silikonové samolepicí těsnění.Vždy se lepí,jak napsal kolega,na křídlo okna a to na dosedací plochu vnitřní strany.Ale ještě je nutno pamatovat po rozšroubování okna také na utěsnění mezi oběma polovinami.Tam stačí tenké,molitanové samolepicí.
JABRAKA
doplněno 01.11.09 11:55:Ještě drobné upozornění,plochu před nalepením je nutno pečlivě očistit.
JB
pokud to moje hlava,bere nalepí se to na okno a ne na rám. A musím to nalepit před to jak se okna rozšroubovávají.Je to hned ta první hrana vlastně jak je na něm klika? Ale kam to nalepit u vytáčecích oken, Omlouvám se pokud se ptám hloupě ale nechci to naleit blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.