Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba SIPO- uveden špatný variabilní symbol

Od: kublinzdenek odpovědí: 5 změna:

Při platbě SIPA jsem několikrát uvedl špatný variabilní symbol, jak to napravit, aby platby byly správně doručeny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

SIPO spravuješ přes internet banku nebo na poště? V IB si nastavíš VS a nebo na poště požádáš úřednici za přepážkou.

hodnocení

1x

Když se mi to stalo (platila jsem manželovým rodičům), vrátila se mi platba zpět na účet. Poslala jsem znovu se správným VS. Nepochopila jsem totiž, že VS je u SIPa pokaždé jiný.

kublinzdenek
hodnocení

Přes internet - el.poštou

hodnocení

0x
Sipo si může pošta strhavat i sama, jde jen o prvotní nastavení, zavedení inkasa z účtu.

hodnocení

0x

Taky se mi to stalo, platba se mi vrátila a protože jsem si toho nevšimla / byl konec měsíce/, znovu jsem platbu nestihla poslat , příští měsíc mi přišlo SIPO za oba měsíce najednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]