Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý čínský porcelán

Od: stanislavedl odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám doma starý čínský porcelán a moje mamka mi nedávno řekla,že uz tenkrát ji za ten set nabízel určitý pán celkem slušnou cenu,tak bych rád,kdyby mi někdo dokázal určit alespoň přibližnou cenu . p

Starý čínský porcelán
Starý čínský porcelán #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na Čínu to nevypadá. Ale mohu se mýlit. Mám doma dva poslední kousky z podobného servisu po prababičce. Proto odhaduji, že by to mohlo být z konce 19. století. I moje kousky mají pouze číselné značení. Moje mají číslo vtlačené. Mám jiný květinový motiv, ale podobný typ úchytů.

Na internetu jsem našla také něco podobného:

taranis.cz/...

Za tento nabízený servis požaduje majitel pěknou cenu. Těžko říct, jestli ji dostane. Dnes není dobrá doba na prodej podobných servisů. Mladí si to nekoupí, sběratelé starožitností už něco podobného dávno mají.

hodnocení

0x

je to pěkné,ale neprodejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]