Dobrý den, chtěl bych se poradit, chtěl bych koupit nějaké madlo nebo něco k přišroubování na zeď speciálníma šroubama ve sklepě, kde bych si k němu mohl zamknout zámkem kolo, aby mi ho nikdo neodnesl i se zámkem. Neporadil by mi někdo jak a čím to udělat? Děkuji
i na chemickou kotvu by šlo dát oko, to nevyrve vůbec, jedině s cihlou vedle, to by musela být ale slabá stěna. Nebo lepší udělat ve sklepě těžký velký stojan na XX kol, to by zloděj musel pak jedině s rozbruskou...
Dobrý den, děkuji, co kdybych použil torxové šrouby? To už každý po kapsách nenosí? Ten hák je celkem drahý, nedal by se koupit nějaký levnější? Třeba nějaké madlo? Děkuji
jak jsem psal, kup si třeba 2ks roxorů (nebo seženeš někde u stavby baráku), ohni je do písmeneněco mezi V a U. vyvrtej do zdi 4 díry, natlač chemickou kotvu, zasuň roxory a za 15minut nevyrveš
foto ZDE ,něco jako na fotce v odkazu, leč nebude nic nikde přišroubované, ale ty 2 oka svisle dolů budou přímo do zdi. a čím hrubší roxor nebo jinou tvrdou tyčovinu seženeš, tak to ani ani normalními pákovými kleštěma nestřihneš
Ano, ten roxor + chemie je dobrý řešení. Problém je v tom, že loupežnící se netahají s pákovými kleštěmi, ale aku flexa s úzkým řezným kotoučem to řeší v horizontu pár vteřin.
jenže kdyby na všechno byla odpověď, že loupežníci toto a loupežníci tamto, tak nestavímé baráky, nekupujeme auta nic,,,,, spíme pod stromem a chodíme pěšky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.