Až zjistíš cenu, mrkni i na Aliexpress. Můj stál asi 14$ a samotné membrány prodávají úplně za pakatel. doplněno 29.04.18 21:55: Já nechtěl za každou cenu kupovat ten nejlevnější a to co prislo příjemně překvapilo. Těsnění, membrány všechno bylo v balení a všechno pasovalo. Akorát tam nebyly ty napínací pérka na seřízení automatu regulace otáček. Ty mimochodem v Čechách stojí stejně jako v Číně celý karburátor. Servisáci tvrdí že k jejich správnému nastavení potřebuješ extra vybavení bez kterého to v domácích podmínkách nenastavíš. Já to risknul od oka a sekačka chodí. Hlavně ty starý nevyhazuj jestli jsou ve slušném stavu a dají se znovu použít na nový karburátor protože dost pravděpodobně v balíčku nebudou.
fbiswat
Cau
tam jsem se prave dival.Chtel bych koupit karburator.Na Aliexpressu stoji 220kč ale mam strach ze to bude jen nejaka nefunkcni napodobenina
Když tomu nevěříš , většinou stačí vyměnit primer( klobouček sytiče ) a membránu a starý karburátor chytí nový dech. Jestli není zdeformovaná klapka nebo špatný trysky tak v podstatě není důvod kupovat celý karbec. Já měl prasklou přírubu netěsnilo to mezi motorem a karburátorem tak jsem kupoval celý
Neboj.Nic vyhazovat nebudu .Jen chcu zkusit jinej karbec ,protoze kdyz se sekacka zahreje tak ji litaji otacky.Za studena jede v pohode tak max 10min.Karbec jsem nechal cistit ultrazvukem a to nepomohlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.