Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení myčky

Od: martinjuricek odpovědí: 4 změna:
Zdravím, řeším u jedné paní připojení myčky nádobí. Odpad bych měl vyřešený, ale co mě dělá vrásky se napojení na vodu. Paní má místo trubek klasické pletené hadice a já přemýšlím jak se na tohle napojit. Existuje nějaký rozdělovač a pak redukce z pletene hadice na aquastop hadici u myčky? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tqze
hodnocení

2x

Hadice budou zakončené G závitem, 1/2 nebo 3/4" a je jedno jestli samec, nebo samice, chce to zjistit kam to jde, co na konci je a pak koupit rozbočku T nebo Y kus, sehnat se to dá. Těsní se to na závitu teflonovou páskou, nebo lépe šňůrou tangit, nebo těsněním, když je to převlečná matice.

hodnocení

2x
Někde ty "pletené hadice" začínají...
Takže tam bych udělal rozdvojení se samostatným kohoutkem a pak připojil myčku.

martinjuricek
hodnocení

Odkud hadice jde jsem zjistoval. Bohuzel stupackami a je zde mensi problem a to dira v panelu. Dalsi uz zde neprotahnu. Spoj hadic je hned pod drezem, takze zde by to slo napojit, ale resim, zda se to da tak udelat

hodnocení

0x

Je ti sice na "prasáka"ale jde všechno.Mrknite sem: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]