Zdravím, řeším u jedné paní připojení myčky nádobí. Odpad bych měl vyřešený, ale co mě dělá vrásky se napojení na vodu. Paní má místo trubek klasické pletené hadice a já přemýšlím jak se na tohle napojit. Existuje nějaký rozdělovač a pak redukce z pletene hadice na aquastop hadici u myčky? Děkuji
Hadice budou zakončené G závitem, 1/2 nebo 3/4" a je jedno jestli samec, nebo samice, chce to zjistit kam to jde, co na konci je a pak koupit rozbočku T nebo Y kus, sehnat se to dá. Těsní se to na závitu teflonovou páskou, nebo lépe šňůrou tangit, nebo těsněním, když je to převlečná matice.
Odkud hadice jde jsem zjistoval. Bohuzel stupackami a je zde mensi problem a to dira v panelu. Dalsi uz zde neprotahnu. Spoj hadic je hned pod drezem, takze zde by to slo napojit, ale resim, zda se to da tak udelat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.