Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očištěný bytu po kuřácích

Od: mnd® odpovědí: 11 změna:

Zdravím.Koupil jsem další byt,ale je po kuřácích.Sám jsem kuřák,ale tohle je síla jak to smrdí.Nemáte někdo radu jak se toho smradu zbavit? Je to byt 2+kk všechno v sádrokartonu.Sundat sádrokan a dát nové vložení beru jako poslední možnost i když za cenu 100 000 ,-Kč bytu by to asi bylo nejlepší,ale chtěl bych ho zase rychle pronajmout.Prosím pište jen rozumné názory a rady.Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miso*
hodnocení

3x

Najjednoduchsie asi s ozonovym generatorom.

mnd®
hodnocení

miso:nad tím jsem už uvažoval jenže nevím jestli to zvládne dokonale vyčistit.Co když bude nový nájemník nekuřák? Ten to pozná jenom se nadechne.

joudic*

to vycisti jen vzduch bohuzel, ne kourem nasakle zdi

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud to je byt "investiční" určený zase k pronájmu, tak bych jen vyhodil veškerý zbytný nábytek (i koberce či záclony), pořádně vyvětral (delší dobu tam udělat průvan a už tam nekouřit), koupil bych tam v drogerii pohlcovač pachů (nikoliv vůni, ale pohlcovač) a potom bych byt inzeroval k pronájmu (jako nezařízený) - s tím, že si případný nový nájemce vymaluje. Potom záleží i na tom, jaká je bytová situace ve Vašem okolí a podle toho můžete dát třeba slevu na nájemném za vymalování nebo také nikoliv. Já bych se snažil do investičního bytu investovat co nejméně (ten má peníze přinášet a ne brát). Zdravím!

doplněno 24.04.18 22:58:

mnd - jo, neplatiči a ještě smraďoši, to už také znám. No, pokud jde o Brno, tak nájemce určitě najdete.

Nic tam nemaskujte a nevoňte (to je potom ještě horší - proto ten pohlcovač) a klidně do inzerátu můžete napsat, že byt je po kuřácích. Nemá význam potom něco vysvětlovat a takto to bude jasné hned (zájemce s tím bude počítat). Hlavně vykliďte vše nepotřebné, resp. nabízejte byt jako nezařízený, což má pro pronajímatele celou řadu výhod a také tím omezíte ten zápach. Takže, vyklidit, vyvětrat, pohlcovač pachů a maximálně vymalovat. Hodně štěstí na nájemce (obecně je to dnes bída).

doplněno 24.04.18 23:22:

mnd - byt vyvětráte tak, že tam necháte stále otevřenou nějakou "větračku". A pokud budete uklízet "mokře", tak si přidejte do vody ocet (ten také pohlcuje zápach).

mnd®
hodnocení

ben: Zdravím . ,, investiční,, byt to je.zkusím a uvidím.Asi oddělat i žalutie nebo je umít jarem a navonit? Ne fakt to tam smrdí - ale za tu cenu v Brně jsem to vzal.Jenže to musím dát dohromady do měsíce a budou se koukat nový nájemci a v případě shody stěhovat.Už mám několik bytů,ale takovej smrad po neplatitičích kuřácích jsem ani nezažil.

mnd®
hodnocení

Ben: s pronájmem není probléb - přes kopec mám IT fakultu a i jiné fakulty a tam na tom kopci hledají pronájmy.Jen nevím jak ten byt ,,vyvětrat,, a dát do pořádku.Ale děkuji za snahu.

hodnocení

3x
Já koupil takové auto. Myslel jsem že to z něj nikdy nedostanu ale nechal jsem v něm odpařit asi půl litru octa a to dokonale zabralo.

joudic*
hodnocení

2x

octovy cistic a postrikovac na stromky :)

mnd®
hodnocení

joudic:co to je postřikokovač na stromky? musím se na to netu podívat.Ocet zkusím a děkuji za rady.Ale ten byt smrdí i m ě kuřákovi a to už je co říct.Budu větrat a vytírat až ten smrad neodstraním.Za tu cenu klidně rok,aje vyčistím ho.Děkuji rádcům.

joudic*
Proste tlakova nadoba za 500... rucnim sprejem vam odejde zapesti, kdybyste mel postrikat cely byt vcetne stropu ;)

hodnocení

1x

Myslel tlakový rozprašovač na stříkání stromků na zahradě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]