Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primalex Textura

Od: gargamel* odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko,používal z Vás už někdo tento typ nátěru?Jde mi o to,že mám na chalupě 2 zdi vyštukované starým hnusným štukem a na dalších 2 zdech jsem udělal klasickou stěrku z perlinky a lepidla.Štukovat se mi to znovu celé nechce a uvažuji o aplikaci této barvy.Máte stím někdo zkušenosti co se týče aplikací na lepidlo a na starý štuk-jak to ve výsledku vypadá?Je to dostatečná náhrada štuku?A je lepší aplikovat válečkem,nebo stříkací pistolí?Děkuji za každé vaše poznatky.

primalex.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jak je jasné z předchozích příspěvků,Jako nejlepší z nátěrů na prvotní štuk je použití hašeného vápenného nátěru(Čerťák)ten po dokonalém zatvrdnutí vykazuje vždy nejkvalitnější povrch stěny.Po měsíci se vytvoří vápenec a stěna doslova zkamení.Na staré chalupě bych nic jiného na vybílení stěn nepoužil

JABRAKA

gargamel*
hodnocení

Nepište prosím nesmysly.Ptal jsem se na konkrétní produkt a jestli stím má někdo zkušenosti,popřípadě jaké.Vápnem si vymalujte sklep,nebo prasečák.

arakain77*
hodnocení

0x

Primalex textura je nejlepší aplikovat stříkací pistolí.

Důležité je obrousit větší nerovnosti,případně něco i opravit akrylátovým tmelem.

Dále pořádně napenetrovat a stříkací pistolí aplikovat nátěr.Ale váleček se dá taky použít.

Pro nanášení válečkem bych doporučil spíše Remal Struktura.Podle mých zkušeností lépe zakryje případné nerovnosti.Obojí můžete i natónonat barevně.

Pak píšete,jak to bude ve finále vypadat na staré omítce a na lepidle.No nebude to stejné,ale poznáte to až při důkladné prohlídce.To vám do detailu nikdo ,,očumovat nebude".

Hezký den.Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]