Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost Breno - zlomený koberec?

Od: nimha® odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
koupil jsem v Brenu koberec a nechal si ho od nich dovést. Jelikož jsem nebyl doma, požádal jsem otce, aby počkal na dovoz. Jaké bylo jeho překvapení, když koukal jak koberec vyndavají z výtahu. Výtah je to osobní, cca 2.10m vysoký a koberec měl 3,25m, takže je jasné že ho tam zlomili.
Pak ti pánové tvrdili, že u tohodle koberce to nevadí, že prý je to "hadrák"(asi že má ze spodu filc, ne mřížku). Zajímavé je, že vystoupili o patro níže než jim bylo sděleno a poslední patro šli po svých, skoro asi jakoby to vypadalo, že ho nesli. Jde o normální koberec do obýváku viz.: koberce-breno.cz/...
Když teď na něj koukám, pořád je srolovaný, je pořád jasně vidět, kde k tomu došlo. Vypadá v tom místě takový jakoby vytahaný. Nevím zda se to vyrovná a nebude to vidět nebo ne. Co s tím mám dělat? Reklamace?
Takovýhle postup jsem fakt nečekal...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

My při pokládání koberců nosíme roli po schodech,a je to třeba do 8 patra fuška.Ale nemyslím,že by se šetrným ohnutím koberci ublížilo.Zvláště,pokud by se lepil po celé ploše.Koberec by se také měl nechat 24 hodin ležet,aby se srovnalo i protažení,způsobené navinutím na roli.Pak by se měl teprve oříznout a dokončit úpravy.

Někdy je to těžké,pokud se spěchá s nábytkem

JABRAKA

hodnocení

Celoplošnému lepení jsem se chtěl právě vyhnout... jen tam dát trochu oboustranné pásky (je to jen 18m2 - panelákový obývák a bude tam dost nábytku). Takhle to asi budu lepit...

Zkusím to rozmotat co to jde, ale jak píše Jabraka, je tam nějaký nábytek...

schery*
hodnocení

0x

Já bych to okamžitě reklamoval a nebo žádala o slevu-poškozené zboží.

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě zkus,pokud to půjde,zbytek místnosti,když po jedné straně bude stěna,nechat volný,až si koberec lehne.Pak odříznout kolem stěn.ale nechat asi 5 mm vůle.Přilepit jen místa,kde se dělají boule.

Okolo stěn je možné nalepit proužky koberce na začištění místo lišt.

JABRAKA

hodnocení

Tak nakonec jsem ho rozložil a ořízl, vypadá že je v pohodě. Teď ještě přemejším, jestli ho přilepit a pokud jo, tak jak? Stačí oboustraná páska na koberce nebo radší lepidlo?

Pokud bych to dělal tou páskou (mám nějakou už koupenou), jakým způsobem ji dávat? Pásy sem a tam všude, nebo lepit jen místa kde se chodí a kde není ¨nábytek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]