Nejste přihlášen/a.
Máme v úmyslu postavit na zahradě zahradní dřevěný domek na nářadí. Je to stavebnice, která se dá zakoupit v Baumaxu, OBI atd. Objevila jsem na netu polskou firmu, která tyto domky nabízí i s dopravou a montáží po přepočtu prakticky za měně než poloviční cenu. Mám ale obavy jestli není příliš riskantní jim zaplatit předem a jestli je kvalita v pořádku. Chtělo by to někoho kdo má s Poláky již zkušenost. Nevím na koho se obrátit. Nějakou firmu, která s nimi obchoduje? Ale jak ji najít? U nás je vžité, že polské zboží má horší kvalitu. Za radu předem děkuji.
Ono je to tak, že Bau... krámy jsou naprosto předražené, kupovat tam třeba spojovací materiál a pod je zoufalost, jsou násobně dražší, než odborné obchody.
Co se týče Poláků a jejich dřevovýroby - to není tak, že by neuměli udělat kvalitu, ale třeba u kuchyní byl ze strany obchoidů z CZ požadavek na absolutně nejnižší cenu - tak ji prostě vyráběli - totálně ošizené, ale levné. Ale kvalitu atky umí vyrábět, je tam veliké množství výrobců, mnozí dělají skutečně velmi kvalitní výrobky, v Polsku je oproti nám více populární masivní nábytek, často se soustruženými prvky.
Takže takového domku na zahradu bych se nebál.
Ohrazení zahrady od suzymon.Tam se podívejte.Dal jsem tam tři fotky mých kurníků.
Ty malé hezké domečky na kolečkách.S tmavou střechou je polský a se světlou je mojí výroby.
Polský stál 14000 a můj cca6000.Nejdražší byly kolečka.Poláci mi je dali ke kurníku zadara jako bonus.
Když připočítám svou práci,shánění materiálu a nevím co,bych si znovu vybral ten z Polska
Příbuzní si koupili v Baumaxu tuto chatku na nářadí. Po sestavení vypadá celkem solidně (ale zdání klame). Je to jednoduchá stavba, doma to na zahradě postaví každý, stačí udělat rovný základ.. Je to ale "šité horkou jehlou". Co nejslabší prkna, jednoduché spojování laťkami, s minimem vrutů. Nedalo by vůbec práci prolomit se stěnou dovnitř. Po čase se vše seschlo, udělaly se spáry i v centimetrových rozdílech (zřejmě bylo použito mokré dřevo), nefunguje zavírání dveří (nelícují). Co taky chtít za 26000 že.
Dobrý den. Taky mě napadlo zkusit polskou firmu. Kamarád od nich koupil kuchyni a byla za poloviční cenu. Pokud někdo má kontkat nebo web adresu polské firmy na domečky poprosím napsat do mailu. děkuji. Kocovazdena@seznam.cz
Kolegyně z práce si takto v Polsku koupila zahradní domek a byla velice spokojená.Za rok přijelo bez ohlášení velké auto a jako bonus ji zcela zdarma dovezli bytelnou zahradní sestavu.mamina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.