Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní -co to je za blbost

Od: aja1946® odpovědí: 15 změna:

To mně opravdu pobavilo, koupila jsem si šaty a na visačce je napsáno

prát do 40

zákaz chemicky čistit

zákaz žehlit

zákaz praní na mokro to snad je vtip,co je to za blbost a co si má člověk představit

díky

doplněno 19.04.18 11:14:

Nehledala jsem radu jak prát, to jsem poznala sama, jen m,ě fakt zaujal co je zákaz mokrého praní. rostě si to neumím vysvětlit.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

10x

Existuje čištění na mokro...to není to samé jako praní. Mrkněte na symboly.

cs.m.wikipedia.org/...

Možná je špatný překlad, pokud je to psané slovně.

hodnocení

Tak pro zajímavost, u toho zákazu praní na mokro je tam ten symbol, co tu uvádíte jako zákaz praní a současně ten s údajemm prát do 40

72mona3*

Popravdě, mě nic nepřekvapí. Už jsem viděla gumové holínky (z Polska), s označením, že jsou kožené. A takových šlendriánů ještě najdeme...

figurek*
17.04.18 12:12
hodnocení

5x
Praní -co to je za blbost

Figurek *smich* *haha*

Jj,Číňani,ti nám dávají záhul.

Oblečení zvané "ječdnorázové".:-D *smich* *haha* Na té visačce chybí poučení o barvě popelnice. Modrá, žlutá nebo zelená?

hodnocení

Vůbec ne na jedno, hezké lehké polyesterenové šatičky, už jsem je vyprala, jsou nemačkavé. Jsou polské. Kupuji si oblečení už několik let v jednom polském butiku a jsem velmi spokojena vč. ceny na rozdíl od polských potavin.

100% bullshit? *smich*

sasanka*
hodnocení

4x

Koukla bych na složení materiálu a prala/čistila podle toho. *palec2*

majsterjoe*
hodnocení

2x

Není třeba spekuloval a vtipkovat. Stačí si přečíst správnou odpověď od @72mona3 a ohodnotit její odpověď.

*cteni*

Taky ode mě 2 body dostala. Já jsem dostal za odlehčení jen po papuli, a to i přesto, že jsem na porušení pravidla Z1 sám sebou také upozornil a omluvil se za něj. Sasanka má ty dva body také ode mě. A můj trochu humorný příspěvek se také někomu líbil, neboť než byl smazán, dostal jsem za něj také dva body.

No jo, taky by se poradna mohla jmenovat poradte-suchari.cz*smich*

Dovolím si upozornit, že toto je komentář, ne odpověď, takže tady Z1 neporušuji.

kepler*
hodnocení

0x

Nějak nechápu. Sama uvádíte, že na visačce je prát do 40. Tak jaký zákaz praní?

pb®
hodnocení

0x
Není tím myšleno zákaz praní v pračce, ale praní v ruce ve vodě teplé do 40 stupňů?

liska5
hodnocení

0x

Výrobci se takto krejou před reklamací. Jsou si vědomi, že výrobek za moc nestojí *ee*

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 17. 04. 2018 13:54:38
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]